FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Probleme pentru Dinamo! Șefii vor să-l dea afară, dar nu se lasă! Cere 100.000 de euro

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2019 09:05

Sârbul Slavko Perovic, 30 de ani, s-a întors în București, a efectuat setul de analize cardiace după 10 zile în care a fost plecat în țara sa, doar că încă nu se pregătește cu Dinamo.

Doctorii români i-au mai prescris un alt set, suplimentar, nedorind să riște o tragedie cu atacantul sârb. Roș-albii ar vrea să rezilieze contractul cu atacantul de 31 de ani, care deja a jucat în repriza secundă cu Viitorul (0-5), numai că Slavko nu e de acord cu acest lucru și cere ori să i se ofere posibilitatea să se antreneze și să joace, ori 100.000 de euro până la finele contractului cu Dinamo!

Roș-albii doresc să închidă curând situația atacantului sârb, mai ales că au de gând să-l aducă înapoi pe Mihai Neicuțescu, fotbalist împrumutat la Chindia, care a marcat de două ori pentru târgovișteni în acest start de sezon.  (Detalii AICI)

75.000 €este cota lui Perovic, potrivit transfermarkt

Perovic a fost lansat în fotbalul mare de Steaua Roșie Belgrad. A mai evoluat pentru Manisaspor, FK Rad, Alanyaspor, FK Napredak Krusevac, FK Srem Sremska Mitrovica și Denizlispor.

de Alexandra-Flavia Pavelescu

Citește și:

EXCLUSIV Dan Nistor și Brito se întorc alături de Eugen Neagoe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
292829428279277
Topografie Cadastru Trasari Bucuresti-Ilfov  •  07 August 2019, 02:54

Băiatul ăsta, prin atitudinea lui, în 2 luni e căpitanul lui Dinamo!

292829428279277
Topografie Cadastru Trasari Bucuresti-Ilfov  •  07 August 2019, 02:53

Va amintiți meciul de coșmar din prima etapă cu Viitorul? Dacă nu, căutați pe undeva înregistrarea din momentul în care a intrat acest jucător. A fost singurul care a luptat și s-a zbătut când era imposibil sa mai faci ceva. E singurul care a luptat și a arătat ca are disponibilitate la efort și a arătat o atitudine demna de Dinamo. Merita o șansă! Eu abia aștept sa îl revăd în joc.

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  06 August 2019, 16:40
Postat de cpt.ahab pe 06 August 2019, 15:22

N-am spus că Rednic, în ultimul mandat, a făcut mare brânză. Totuși, Montini, Klimavicius și Aliji sunt peste ceea ce a adus Prunea, marele contestatar al tuturor. Pe de altă parte, vorbim despre un antrenor care a făcut treabă bună și foarte bună la Dinamo, în ciuda problemelor de caracter, în timp ce Prunea, deocamdată, nu a făcut nimic.

Prunea mai trebuie sa aduca jucatori. Cu astia de acum nu il lasa arbitrajele lui Deaconu sa intre in play-off.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close