FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo rămâne fără sponsorul principal » Cu cine se discută + Ce rol ar mai putea juca Negoiță

Articol de - Publicat luni, 19 iunie 2023 16:36 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 18:36

Dinamo încheie angajamentul cu sponsorul principal, dar e în tratative tot cu diverse case de pariuri pentru a fi pe pieptul jucătorilor.

Dinamo are un meci mai greu de disputat cu Tribunalul București și reprezentantul acestui for decât cu adversarii ce-au încercat să stopeze revenirea clubului în Liga 1.

Burcă a dezvăluit câți bani a primit pentru promovarea lui Dinamo și îi pune o condiție lui Borcea: „Poate să revină, dacă înțelege că lucrurile s-au inversat”
PRIETENII LUI OVIDIU
Burcă a dezvăluit câți bani a primit pentru promovarea lui Dinamo și îi pune o condiție lui Borcea: „Poate să revină, dacă înțelege că lucrurile s-au inversat”

Vechiul contract al lui Dinamo a ajuns la final și nu se va extinde

Totodată, în paralel cu încercările legale ale „câinilor" de a trece planul de reorganizare modificat, oficialii clubului au de rezolvat o sumedenie de probleme la club. 

De la interdicția privind transferurilor și până la contractele extinse ale jucătorilor din propria curte, de la atragerea de noi fonduri financiare la contracte cu noi parteneri și sponsori.

Din motive care nu țin de gruparea din „Ștefan cel Mare”, acordul cu casa de pariuri 888 nu se va extinde după ce el a luat sfârșit la finalul ediției ce-a marcat revenirea lui Dinamo pe prima scenă. 

„Câinii" sunt în discuții cu alte companii care să-și treacă logo-ul pe partea frontală a tricourilor dinamoviștilor și să asigure câteva sute de mii de euro pe stagiune bugetului grupării.

Discuții multiple, tot în zona pariuri

Conform informațiilor GSP.ro, câteva companii din zona betting și a celei de divertisment, având ca domeniul de activitate organizarea și exploatarea sălilor de jocuri electronice, au fost contactate și unele ar fi interesate de colaborare. 

Printre ele, Stanleybet, unul dintre jucătorii importanți din România, prezent pe piața pariurilor din țară din 2004. Și Prosport a scris despre acest interes.

Discuțiile continuă, însă dinamoviștii au dat asigurări că situația se va regla în cel mai scurt timp posibil, mai ales că Liga 1 va debuta la jumătatea lunii iulie.

3sponsori a avut Dinamo din zona betting în ultimii ani, Maxbet, Unibet și 888, ultimele două companii fiind sponsori principali

Totodată, conform lui Daniel Șendre, ex-purtător de cuvânt al DDB, pe site-ul său personal, roș-albii ar mai fi în discuții cu Game World Casino, companie de jocuri electronice, pentru un parteneriat de imagine. De fapt, Game World deține și brand-ul Stanleybet.

Dacă se va ajunge la un acord financiar, logo-ul Stanleybet urmează să apară pe partea frontală a echipamentului.

Dinamo ar avea un avantaj sporit în discuțiile cu diversele firme pentru sponsorizare sau finanțare dacă planul de reorganizare modificat va fi aprobat de judecătorul sindic, următorul termen fiind vineri, 23 iunie, la ora 10:00, la Tribunalul București.

Liga 1 depinde de banii firmelor de pariuri

Formațiile din prima divizie depind foarte mult de sumele care vin sub formă de sponsorizare de la casele de pariuri. 

Realitatea cotidiană de pe stradă, cu case de pariuri una lângă cealaltă, din zona virtuală, acolo unde sunt foarte mulți jucători activi în zona betting, face ca 11 echipe din ediția viitoare a primului eșalon să aibă un parteneriat de imagine cu companiile de pariuri. Șase formații au casele de pariuri pe piept, sponsor principal: FCSB, CSU Craiova, Rapid, U Cluj, Hermannstadt și UTA. Farul e în tratative avansate cu Superbet să devină din sponsor secundar unul principal. Alte patru formații au case de pariuri sponsor secundar, CFR Cluj, FC Botoșani, Poli Iași, Petrolul. Rămâne de văzut dacă celelalte formații din Liga 1, Sepsi, FCU Craiova, Voluntari, Oțelul și Dinamo vor ajunge la vreun numitor comun cu vreo casă de pariuri.

Și Negoiță poate deveni sponsor, secundar

Ionuț Negoiță s-a despărțit în 2020 de Dinamo, când a cedat pachetul de acțiuni managementului spaniol condus de Pablo Cortacero, însă există posibilitatea de a se reapropria de gruparea din Ștefan cel Mare. Așa cum a declarat într-un interviu acordat GSP.ro, omul de afaceri ar putea fi unul dintre sponsorii secundari ai echipei ce-a promovat recent în Liga 1. Vor fi discuții în perioada imediat următoare pe acest subiect, oficialii "câinilor" și reprezentanții lui Negoiță studiază variantele.

VIDEO Adrian Cristea, despre promovarea lui Dinamo: „Nimeni nu se aștepta”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Veste importantă pentru Dinamo » Judecătorii s-au pronunțat în privința noului plan de reorganizare! Badea și Fabbrini au pus bețe-n roate

EXCLUSIV Interviu spectaculos cu Adrian Cristea: „Am fost prea boem. Am făcut doar ce am vrut. M-am maturizat după ce-am ieșit din fotbal.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (26)
abavati
abavati  •  21 Iunie 2023, 11:54

Pai daca intelegerea a fost doar pentru fostul sezon nu vad de ce punem titluri din astea de arici pogonici

mehigh_ms
mehigh_ms  •  20 Iunie 2023, 10:07
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 20 Iunie 2023, 08:22

Cine este Steaua bah prostule ?? Steaua (echipa de fotbal) a dat faliment acum 20 ani !! CSA si FCSB sunt niste clone ce se vrea a fi Steaua ...*** parastas !! R.I.P Steaua !!

ce o mai face foresta falticeni?

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  20 Iunie 2023, 08:22
Postat de steaua.libera pe 19 Iunie 2023, 19:30

Stelistilor din toata lumea, haideti sa facem un minim efort si sa le amintim cainilor cine este STEAUA scriind FORZA STEAUA pe *** ce ei le numesc tricouri

Cine este Steaua bah prostule ?? Steaua (echipa de fotbal) a dat faliment acum 20 ani !! CSA si FCSB sunt niste clone ce se vrea a fi Steaua ...*** parastas !! R.I.P Steaua !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează