FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PETROLUL

EXCLUSIV Copiii vor juca rolul ultrașilor la meciul lui Dinamo, la Polivalenta din „Ștefan cel Mare” se strâng fanii. Ultimele informații despre eveniment

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2024 22:57 / Actualizat duminica, 31 martie 2024 23:15

Dinamo a vândut deja peste 300 de bilete la adunarea fanilor de la Polivalenta din Ștefan cel Mare, doar copiii au acces luni seară la „Arcul de Triumf”, cu Petrolul. Roș-albii se bazează pe câteva mii de suporteri, iar atmosfera va fi redată jucătorilor înaintea confruntării cu ploieștenii

Dinamo joacă luni seară contra Petrolului, de la ora 20:30, la stadionul "Arcul de Triumf", un meci care oferă restricții în privința spectatorilor. Dinamo, ca și UTA, a fost penalizată cu 4 etape de suspendare a terenului propriu, după decizia Comisiei de Disciplină a FRF zilele trecute.

Mititelu s-a speriat de retrogradare și l-a sunat pe Marius Șumudică! Antrenorul a dezvăluit răspunsul, într-o reacție pentru GSP
FCU CRAIOVA
Mititelu s-a speriat de retrogradare și l-a sunat pe Marius Șumudică! Antrenorul a dezvăluit răspunsul, într-o reacție pentru GSP

Totuși, oficialii "câinilor" au avut succes în demersul lor și va fi permis accesul copiilor până în 14 ani la tribuna I a arenei. Se anunță câteva mii de puști în tribune.

Totodată, cei de la Dinamo n-au renunțat la ideea de a fi aproape de suporteri, mai ales că nu există ieșire publică a lui Zeljko Kopic și a jucătorilor care să nu menționeze aprecieri la adresa fanilor și galeriei.

Dacă glasurile copiilor vor înlocui scandările din peluză la meciul cu "găzarii", clubul a organizat un adevărat eveniment în Ștefan cel Mare, cu motto-ul "Suspendarea doar ne va aduce mai aproape!".

Info pentru suporteri: 20 de lei tichetul de acces la Polivalenta din „Ștefan cel Mare”

„Luni seară, dinamoviștii se vor aduna acasă, în Sala Polivalentă a Clubului Sportiv, din Ștefan cel Mare 7-9, pentru a-i susține pe băieții noștri în lupta de pe "Arcul de Triumf", de la câțiva kilometri distanță, prin intermediul vizionării meciului cu Petrolul Ploiești.

Biletele se pot achiziționa online, din platforma de ticketing bilete.ro, intrarea generală fiind 20 de lei. Accesul suporterilor în Sala Dinamo va fi permis începând cu orele 18:30.

Ne vedem cu cel puțin 60 de minute înaintea meciului pentru a evita aglomerația", a fost mesajul clubului pentru proprii fani.

Pe ecranul de la „Arc" vor rula imagini cu atmosfera creată de fanii de la Polivalenta dinamovistă

Conform informațiilor GSP.ro, până în această seară s-au vândut aproximativ 300 de bilete la acest eveniment din Ștefan cel Mare. Totuși, dinamoviștii se bazează pe câteva mii de "câini roșii". Pot intra până la 3.000 de suporteri pe parchetul Sălii Polivalente.

Totodată, cei de la club vor să-i energizeze pe fotbaliști în perspectiva partidei, iar pe ecranul de la "Arcul de Triumf" vor rula imagini din Ștefan cel Mare cu atmosfera pe care o vor crea cei ce nu pot să-și susțină favoriții din interiorul stadionului.

4victorii, o remiză și două eșecuri a adunat Dinamo în ultimele șapte etape din L1

Zeljko Kopic, provocat de reporterul GSP să facă un exercițiu de imaginație: ce ar face dacă ar salva Dinamo de la retrogradare

Citește și alte știri:

Răspunsul lui Andrei Nicolescu, când a fost întrebat dacă Dinamo se mai poate salva de la retrogradare

EXCLUSIV Il Luce a reacționat la materialul din Gazetă: „I l-am dat lui Pele pe al meu. Eu îl am pe al lui, cu tot cu iarbă pe el”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
Robertutz
Robertutz  •  01 Aprilie 2024, 00:11
Postat de mr90 pe 31 Martie 2024, 23:37

Tara barbara! Copiii trebuie sa fie in pat la ora aceea !

Linistete vere și nu abera

mr90
mr90  •  31 Martie 2024, 23:37

Tara barbara! Copiii trebuie sa fie in pat la ora aceea !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează