FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Ștefan Radu, decizie de ultimă oră! » Reacția PCH: „Căpitane, «câinii» au crezut mereu în tine”

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 februarie 2020 12:26

DINAMO // Peluza Cătălin Hîldan a anunțat că Ștefan Radu (33 de ani), fundașul central al lui Lazio, a devenit membru cotizant în programul „DDB”.

„Ștefan Radu s-a înscris în ProgramDDB! Cel mai valoros fotbalist crescut de Dinamo și aflat încă în activitate. Și nu la orice nivel, pentru că Ștefan Radu este cel mai iubit jucător al lui Lazio și pentru bune perioade căpitan al acestei redutabile echipe.

L-am întrebat despre decizia lui de a se alătura proiectului socios al suporterilor. Mi-a raspuns scurt, dar foarte cuprinzător: «Pentru că SUNT CÂINE PÂNĂ LA MOARTE!». Respectul nostru, Căpitane!

Într-o zi l-am întâlnit pe Ștefan la coadă la bilete la un film. Era pe-atunci copilul care juca în apărarea lui Dinamo. Fiica mea de 13 ani s-a apropiat de el și i-a cerut un autograf. A rămas surprins și a întrebat cu modestie «Cum de mă cunoști?». Apoi a lăsat pe biletul de cinema semnătura alături de numărul 26.

I-am spus fiicei să-l păstreze bine pentru că puștiul ăsta va ajunge mare fotbalist. Câinii au crezut mereu în tine, Ștefane! Într-o zi te vei întoarce acasă, unde toți te iubim și suntem mândri de tine”, au postat pe Facebook cei din PCH.

ȘTEFAN RADU s-a înscris în ProgramDDB! Cel mai valoros fotbalist crescut de Dinamo și aflat încă în activitate. Și nu...

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Friday, February 21, 2020

  • Ștefan Radu a fost crescut de Dinamo, club pentru care a bifat 73 de meciuri și alături de care a câștigat un campionat, o Cupă a României și o Supercupă a României. 

4.500.000 €a plătit Lazio pentru Radu, pe care l-a luat în ianuarie 2008 de la Dinamo

PROGRAMUL „DDB” ARE 10% DIN CLUB

Prin programul socios „DDB”, suporterii au strâns suma de 100.000 de euro și au mers la Ionuț Negoiță. Finanțatorul „câinilor” a negociat și acceptat să vândă 10% din acțiunile sale.

Acum, Negoiță mai are 83% din acțiunile clubului, pe care speră să le vândă cât mai repede. Mai mult, fanii susțin că au un plan bine pus la punct și i-au transmis finanțatorului că vor mai cumpăra acțiuni pe măsură ce mai multe persoane se vor alătura programului. 

VIDEO // Match Preview Gaz Metan - Dinamo

VEZI ȘI:

EXCLUSIV // VIDEO Barasab Panduru îl contrează pe Dan Petrescu pe subiectul formatului Ligii 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
fibra
fibra  •  23 Februarie 2020, 09:20

Ce bășcălie!

3824108664281169
Constantin Preda  •  23 Februarie 2020, 03:25

"....Stefan Radu este un fotbalist bun care nu a vrut sa joace pentru România. Punct. Mi se rupe de performantele lui. Poate sa castige CL sau sa retrogradeze in SerieB. Sa fie sanatos... Sa l iubeasca suporterii lui Lazio. In Roma o fi idol dar in Romania este un oarecare de pe stradă.".... KORECT

113293806628121
Dorel Instalatorul  •  23 Februarie 2020, 00:55

Bravo Stefan Radu, esti caine adevarat, spune-le chestia asta si lui Lucescu, si lui Andone, si lui Tiriac, si multor altor ,,dinamovisti,, care doar au mancat si au baut bine la acest club iar acum stau pe margine si dau sfaturi sau critica!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează