FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV O condiție și o dorință: suporterii din DDB au planul făcut pentru discuțiile cu Negoiță: îl vor în continuare în club

GSP a aflat motivul pentru care PCH insistă ca Negoiță să rămână pentru o perioadă în conducere.
GSP a aflat motivul pentru care PCH insistă ca Negoiță să rămână pentru o perioadă în conducere.

Articol de - Publicat miercuri, 22 aprilie 2020 10:43

DINAMO. Negocierile dintre ADPD și avocatul Vali Gheorghiță, reprezentantul lui Dinamo de la discuții, au eșuat după ce propunerile primilor n-au putut fi acceptate de cei care dețin clubul în acest moment.

  • Azi, Ionuț Negoiță va purta discuții cu cei din boardul DDB, care și-au manifestat la rândul lor dorința de a lua Dinamo! 
  • Dar nu-l vor de acum, cer timp pentru soluția salvatoare.

Se plătește licența pentru Dinamo!

Sursele GSP.ro susțin că cei de la DDB îi vor pune pe masă lui Ionuț Negoiță banii pentru obținerea licenței dacă discuțiile se vor finaliza cu succes. Asta fiind singura condiție pusă de suporterii din Peluza Cătălin Hîldan. 

A doua parte a negoicerilor va fi o doleanță. Suporterii din DDB îi vor cere lui Ionuț Negoiță să rămână acționar majoritar pentru încă o perioadă scurtă de timp, până când suporterii vor găsi un alt om de afaceri gata să investească în club, dându-și seama că singuri nu pot duce Dinamo pe o linie de plutire

Un om care să vină umăr la umăr cu ei, care vor să rămână pilon în susținerea financiară a clubului.

„Negoiță să ne mai aștepte puțin" 

Suporterii din DDB susțin că știu ce au de făcut, își dau seama de ce pot la ora actuală și nu vor ca echipa să ajungă într-o situație mai rea decât este în acest moment. Tocmai ăsta e motivul pentru care rămânerea lui Ionuț Negoiță, cel puțin pentru câteva luni, e vitală: 

"Dacă domnul Negoiță va accepta propunerea noastră, imediat achităm ceea ce e de achitat pentru a obține licența. Avem banii strânși. Îi vom cere să mai stea o perioadă, să ne mai dea timp pentru a găsi o soluție realistă pentru a conduce clubul. 

Nu ne aruncăm cu capul înainte, suntem perfect conștienți de cât putem acum și nu vrem să facem mai mult rău decât bine", a spus unul dintre fanii din boardul DDB. 

Discuțiile dintre cele două părți se vor derula, foarte probabil, în curusul zilei de azi.

Peste 10% din Dinamo e deja la DDB 

Fanii din DDB au obținut ceva mai mult de 10 la sută din acțiunile clubului datorită "injecției" cu 210.000 de euro pentru plata salariilor restante ale jucătorilor, la finele lui 2019. 

Cei din DDB au mai strâns deja mai bine de 135.000 de euro și sunt gata să plătească pentru obținerea licenței. Și în schimbul acestor bani Ionuț Negoiță le va mai da fanilor procente din acționariatul clubului.

VIDEO. Ionuț Negoiță și Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo" nu au ajuns la un acord privind cedarea pachetului de acțiuni

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. Nici ei nu știu ce vor: detalii incredibile de la negocierile dintre Negoiță și ADPD: voiau să plătească banii într-un deceniu!

Florin Răducioiu prevede FALIMENTUL în Ștefan cel Mare: „Socios la Dinamo? Imposibil! Vor ajunge în Liga 4 ca Rapid”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
2036290743290484
Ion Marin  •  22 Aprilie 2020, 19:37

Ba baieti continuati sa strangeti bani ca sa salvati clubul si ORGANIZATIVA!Cu sectii ale asociatiei voastre in fiecare judet , cu adunarea generala a cotizantilor in fiecare judet si aleasa conducerea sectiei care sa se ocupe cu strangerea banilor .Nu va ganditi ca Marius Nicolae care a trait de la Dinamo si a crescut acolo , a primit un nume si bani si acum procedeaza ca , vanatorul Tiriac si pseudodinamovistul LUCESCU, ii tremura mana sa dea bani la Dinamo.SUNT suporteri saraci , care din saracia lor vor sa daruiasca clubului care i a facut fericiti si nu pun problema ca le cheltuieste cineva banii pentru Nea Goita .BANIi se cheltuiesc pentru salvarea lui Dinamo.Nea Goita a avut in mana o mina de aur , dar a risipit o pentru ca a gestionat o PROST SI S A INCONJURAT DE AGEAMII.Cea mai mare gresala a facut o cand l a gonit pe MIRCEA REDNIC.Nu conteaza ce asociatie conduce clubul , ca e DDB , CA E ALTA , dar sa aiba spititul lui Dinamo.Lasati rivalitatile , dinamovisti din toate colturile uniti va!ADUNATI BANI , CERSITI NU CONTEAZA , MERGETI CU PALARIA IN MANA la toti , nu mai conteza cine este , salvati clubul , mergeti si la Becali , sa vedem cum o sa se simta TIRIAC SI LUCESCU CAND un strain de Dinamo , un rival in plan sportiv a dat bani unui club cu care s a duelat tot timpul.Ma intreb ce o sa zica lumea cand o zice Becali ca el a dat 200 .000 de Euro , iar cei doi magnati si altii care s au procopsit de acolo , Badea si Borcea , si altii carnu au dat nimic.RUSINE sa

581534618615543
Robert Ivan  •  22 Aprilie 2020, 16:10

Sorescu este FOTBALIST cotat cel putin la suma de 500.000 euro.

2122928397743138
Rudy Stanciu  •  22 Aprilie 2020, 13:43
Postat de catalin.palcu pe 22 Aprilie 2020, 13:25

Sa mai stea Negoita sa ce? Sa il vanda si pe Sorescu pe 40 k ? Bani nu mai baga de mult, ba mai mult clubul plateste exclusiv datoriile catre firmele lui Negoita. Dinamo se tine singura de ani de zile, nu aduce Negoita bani de acasa

Negoita e ,,musai "sa ramana.. !Daca DDB -ul nu strange toti bani de licenta,el o sa contribuie,inclusiv la salariile restante,e obligat sa mentina clubul,neaparat in liga 1,ca din toamna sa-si retraga,prin orice mijloc (vanzare jucatori,drepturi Tv,etc) acele datorii ,,istorice " cu care ar fi creditat pe Dinamo !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close