FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

VIDEO Dinamo, susținută de un jucător emblematic din istoria Rapidului: „Toată lumea vede Steaua favorită, dar eu nu sunt de aceeași părere”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2021 10:46 / Actualizat miercuri, 03 februarie 2021 13:18

Dinamo și FCSB se întâlnesc astăzi, de la ora 20:45, în episodul 180 din „Derby de România” și primul din 2021. Partida din runda #21 a Ligii 1 va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, TV Telekom Sport 1 și LookSport+.

  • Daniel Pancu (43 de ani), un personaj emblematic din istoria Rapidului, a fost invitatul de miercuri dimineață al lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live.

Daniel Pancu a declarat că nu crede că FCSB se va impune în „Derby de România” și a rememorat un derby dintre Rapid și FCSB, când giuleștenii erau în insolvență, dar roș-albaștrii n-au reușit să-i învingă. Este vorba despre meciul Rapid - FCSB 1-1, din returul stagiunii 2012/13. Ovidiu Herea a deschis scorul în minutul 9, iar Alexandru Bourceanu a restabilit egalitatea cu 10 minute înainte de finalul partidei.

Daniel Pancu: „Toată lumea vede Steaua favorită, dar eu nu sunt de aceeași părere”

„Toată lumea vede Steaua favorită, dar eu nu sunt de aceeași părere. Dinamo are jucători, are internaționali, și-a rezolvat o parte din problemele financiare. Până la urmă e un derby, întotdeauna se mobilizează jucătorii, iar la fel era și la Rapid - Steaua. Țin minte un meci din 2012 (n.r. este vorba, de fapt, despre meciul Rapid - FCSB, din 14 aprilie 2013, încheiat 1-1), când noi eram în insolvență și am retrogadat la finalul anului. 

A fost 1-1 în Giulești, a egalat Bourceanu în minutul 90 (n.r.- Alexandru Bourceanu a marcat golul egalizator în minutul 81). Steaua era favorită clară atunci, iar cred că diseară va fi un meci asemănător” a declarat Daniel Pancu la GSP Live.

VIDEO. Etapa 21 // Match Preview Dinamo - FCSB

Citește și alte știri despre „Derby de România”:

FCSB, 6 ani fără victorie pe terenul lui Dinamo în Liga 1 » Cum arătau echipele atunci + „Roș-albaștrii” câștigau ultimul titlu în acel sezon

Un nume mare din istoria lui Dinamo e încântat de noua vedetă de la FCSB înainte de derby: „E peste ceea ce juca Man la început”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
creeperno290
creeperno290  •  03 Februarie 2021, 22:46

Era dreptul nostru sa cerem test antidoping asa cum puteati si voi sa faceti. Noi n-avem bani de droguri insa

mat11
mat11  •  03 Februarie 2021, 12:21

Cine umbla cu porcarii la adresa Stelei, vezi exemplul rapid.. PLÂNGERE LA UEFA ca Steaua sa fie scoasa din Europa.. Rapid nu avea nicio calitate în procesul cu premierea.. Unde e rapid azi? Nu mai există.. Dumnezeu nu doarme! Sa fii di namovist și sa te plângi de arbitraje, sa ceri control antidoping.. Când tu în meciul direct ai furat Steaua pe fața, doar ziariștii de casă spun altceva.. Îl mai știți pe Corpodean? Meci cu Dinamo, îl elimina pe Nicoliță aiurea, cică a întrat fără voie pe teren.. Ce a pățit Corpodean? Dumnezeu nu doarme! Dinamo, Rapid, *** la cfr, ca Steaua sa nu câștige titlul, unde e Rapid? Cum e Dinamo? Dumnezeu nu doarme! Marele rapidist Ioniță.. "Decât la Steaua mai bine ma las" Acum se lasă și fără Steaua.. Dumnezeu nu doarme! Te ține burleanu prin fraudă în liga 1,si tu comentezi ca de ce nu sta Steaua in carantină, ca e mana în mana cu FRF.. Zău? Cum ai câștigat Dinamo,ultimele doua jocuri? Fiți sinceri cu voi.. Cum? Vreți sa știți ce face Steaua? Va spune Kovacs.. Am pierdut cu CFR prin hoția lui, cu viitorul prin hoția lui am facut egal.. Etapa trecuta, penalty clar cu Iași, refuzat! De ce vorbesc alții de noi? E periculos ptr voi.. Faceți liniște

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mircea.b
mircea.b  •  03 Februarie 2021, 11:49
Postat de florar pe 03 Februarie 2021, 11:11

Pancu mai bine nu reamintea acel joc...Nu de alta a arbitrat tot Coltescu si desigur ca a avantajat pe cine trebuia...

Pe cine trebuia? Adica pe cine? Ca voi fcsb-istii strigat hotii la toti ca sa nu aiba timp altii sa strige (care ar fi in drept). Sa nu uitati niciodată "Bricheta" si pe Lovin cum se milogea de arbitru sa oprească meciul! Arbitru care nu întâmplător este azi șeful din umbră al CCA. Sa nu uitati de furaciunile din sezonul trecut! Sa nu uitati de cele din actualul sezon (a se vedea: Gaz Metan, Chindia, Dinamo). Sa nu uitati, ca cine-si uita trecutul își pierde identitatea.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează