FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cel mai lăudat transfer al lui Cosmin Contra a ajuns la Săftica: „Este genul de fotbalist pe care ți-l dorești în vestiar”

Fostul căpitan al Viitorului, Bogdan Țîru (26 de ani), acum la Jagiellonia Bialystok, i-a desenat portretul lui Juan Camara (26 de ani), ex-barcelonez, coechipierul său din Polonia, așteptat să vină să semneze cu Dinamo.
Fostul căpitan al Viitorului, Bogdan Țîru (26 de ani), acum la Jagiellonia Bialystok, i-a desenat portretul lui Juan Camara (26 de ani), ex-barcelonez, coechipierul său din Polonia, așteptat să vină să semneze cu Dinamo.

Articol de - Publicat luni, 07 septembrie 2020 13:00 / Actualizat luni, 07 septembrie 2020 14:33

Fostul căpitan al Viitorului, Bogdan Țîru (26 de ani), acum la Jagiellonia Bialystok, i-a desenat portretul lui Juan Camara (26 de ani), fost jucător la Barcelona, coechipierul său din Polonia, ajuns deja în cantonamentul lui Dinamo. 

Campion în Liga 1 cu Viitorul lui Gică Hagi, Bogdan Țîru, 26 de ani, a semnat în februarie cu Jagiellonia Bialystok, locul 8 în ultima ediție de Ekstraklasa. Fundașul cu două selecții la prima reprezentativă a strâns 12 meciuri la galben-roșii, a marcat și un gol, fiind coechipier cu Juan Camara, mijlocașul stânga fost la Barcelona cu Messi și cu Suarez, care este așteptat să semneze cât mai curând cu "câinii". Juan Camara a ajuns deja la Săftica, a făcut cunoștință cu noii coechipieri și e apt fizic pentru antrenamentele lui Cosmin Contra. Va fi prezentat oficial astăzi sau mâine, după ce va efectua testul medical la INMS.

Bogdan l-a caracterizat pe spaniol pentru Gazeta Sporturilor, vorbind apoi și despre propriile aspirații.

Juan Camara, lăudat de Bogdan Țîru

- Bogdan, cum este Juan Camara ca fotbalist? 
- Sincer, chiar este un fotbalist bun, cu calități foarte interesante! Are un control foarte bun al mingii și șutează bine cu piciorul stâng.

- Ca om? 
- Mereu o persoană pozitivă, mereu vesel, zâmbitor. Un coleg și un prieten pe care toți fotbaliștii și l-ar dori în vestiar.

- Crezi că va aduce un plus de valoare Ligii 1, nu doar celor de la Dinamo? 
- Eu zic că da, dacă se va adapta și lumea îi va acorda încredere, cu siguranță își va arăta calitățile.

EXCLUSIV Cel mai lăudat transfer al lui Cosmin Contra a ajuns la Săftica: „Este genul de fotbalist pe care ți-l dorești în vestiar”
Juan Camara, în tricoul Barcelonei

"Polonezii au respectat regulile"

- Tu cum te simți în Polonia? 
- Mă simt foarte bine, colegii, staff-ul tehnic, lumea, toți m-au primit cu brațele deschise. M-au făcut să mă acomodez rapid și să mă simt ca acasă.

- Cum e viața acolo în plină pandemie de coronavirus? 
- Oamenii se adaptează la orice situație, astfel că și aici au făcut-o rapid. Din ce văd, din ce înțeleg, polonezii au respectat regulile, de când a început noul sezon, stadioanele sunt deschise pentru spectatori cu până la 50 la sută din capacitatea lor. Cred că polonezii au făcut o treabă bună, mai ales că aici suporterii vin în număr foarte mare la fotbal, de aceea îți spun că simți din plin viața sportivă și frumusețea ei.

- Îți lipsește România? 
- Din punct de vedere sportiv, nu mi-e dor, mă simt bine aici, sunt apreciat, contează enorm pentru mine. Bineînțeles, sunt român și mi-e dor de casă.

- Când te vom vedea la națională? 
- Vom vedea... Nu vreau să zic nimic despre acest subiect, le urez succes "tricolorilor" în Nations League, apoi cu Islanda! 

5 goluriși 4 assist-uri are Camara în 54 de meciuri de Ekstraklasa pentru Miedz Legnica și Jagiellonia

2 meciuria adunat Juan în tricoul primei echipe a catalanilor, 16 minute cu Leverkusen (1-1) în UCL și 14 minute cu Valencia (1-1) în Copa del Rey, când a pasat decisiv

VIDEO. Dinamo merge la Botoșani în runda cu numărul 3

Citește și alte știri despre Dinamo:

Cosmin Contra a dezvăluit echipa de la care se va inspira Academia lui Dinamo: „Va fi adus un nou șef!”

EXCLUSIV Un atacant cu meciuri în Champions League a ajuns la un acord cu Dinamo!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  08 Septembrie 2020, 01:01

Un transfer super bun, eu sunt sigur ca toti vor confirma la Dinamo, o sa vedeti, sunt jucatori de valoare, peste astia actuali, comparatia nici nu exista.

creeperno
creeperno  •  07 Septembrie 2020, 22:41

Bun

prolificul
prolificul  •  07 Septembrie 2020, 18:59
Postat de valiomanid pe 07 Septembrie 2020, 18:21

Du-te la nentu' Gigi sa-ti arate CCE 1986, daca iti arata altceva inseamna ca fcfcsb nu e Steaua !

Poate nen-tu Jiji pentru tine prostule,nu ai inteles absolut nimic din ce am spus,inclusiv CCE 1986 este arhivata..doar nu crezi ca o clona infiintata care se zbate de cativa ani prin ligile inferioare are palmaresul echipei STEAUA!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează