FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo face azi al doilea transfer al week-end-ului! Fanii „câinilor” s-au întrecut în ironii după prima mutare: „Lăsați vrăjeala!”

Dinamo a scăpat de o grijă: „câinii” au tăiat un transfer de pe listă!
Dinamo a scăpat de o grijă: „câinii” au tăiat un transfer de pe listă!

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2024 10:35 / Actualizat duminica, 11 februarie 2024 11:06

Dinamo îl așteaptă azi în Capitală pe fundașul sârb Marko Mijailovic (26 de ani). Sosirea atacantului Astrit Selmani nu i-a impresionat pe suporteri, care au taxat cifrele din acest sezon ale celui sosit să pună umărul la salvarea de la retrogradare.

  • Farul și Dinamo se întâlnesc luni, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Dinamo are un week-end plin, înaintea etapei de la malul mării, pentru meciul cu Farul Constanța. După sosirea atacantului Astrit Selmani, ”haita” se pregătește să prezinte astăzi o nouă mutare.

Conform informațiilor GSP, fundașul sârb Marko Mijailovic, 26 de ani, 1,88 de metri înălțime, va sosi la București, este așteptat chiar azi, și va fi prezentat drept noul fundaș al ”câinilor”. Este stoperul selectat să-l înlocuiască pe brazilianul Lucas Alves, transferat în Vietnam, transfer pentru care Dinamo s-a ales cu 65.000 de euro, clauza de reziliere.

Ședință cu suporterii 2.0 » O nouă întâlnire între conducerea lui Dinamo și ultrași
DINAMO
Ședință cu suporterii 2.0 » O nouă întâlnire între conducerea lui Dinamo și ultrași

Marko Mijailovic, noul transfer de la Dinamo

Marko a jucat în Slovenia, la Olimpija Ljubljana, în actuala stagiune. Tocmai s-a despărțit de câteva săptămâni de această formație, actele rezilierii au fost semnate pe 25 ianuarie.

Fotbalistul care are și o selecție în prima reprezentativă a Serbiei a fost nemulțumit de statutul pe care îl avea la campioana Sloveniei. Practic, a bifat un singur meci în campionat, în această stagiune, în total patru, în toate competițiile.

90 de minutea strâns în actuala stagiune din liga slovenă, un singur meci, pe 1 octombrie, în rest, nu a fost nici măcar în lotul Olimpijei

Are două meciuri jucate în grupele Conference League, în dubla cu Slovan Bratislava, o dată a evoluat 63 de minute, a doua oară un minut.

Mijailovic a jucat la toate reprezentativele de juniori ale Serbiei, apoi a bifat o prezență și în martie 2023 pentru prima națională. A început fotbalul la juniorii de la Steaua Roșie, apoi de la Belgrad a plecat la Bezanija, Rad, Macva, Vakdovac și Olimpija Ljubljana.

500.000 de euroeste cota fundașului sârb conform transfermarkt

Astrit Selmani, un gol în 13 meciuri, contra unei echipe din liga a 4-a din Suedia!

După luni bune în care a căutat să aducă un atacant, Dinamo l-a prezentat sâmbătă pe kosovarul Astrit Selmani (26 ani). Internațional cu cinci selecții, fotbalistul a jucat ultima dată în Suedia, la IFK Goteborg. N-a impresionat deloc la această echipă, 12 meciuri în actuala ediție, zero goluri!

Are un gol, totuși, în meciul din Cupa Suediei, la 2-0 cu IK Zenith, formație din liga a patra!

Totuși, a fost cumpărat pe 1 milion de euro de Hapoel Beer Sheva în iulie 2022. Și a semnat cu Dinamo din postura de jucător liber de contract, după ce la începutul lunii ianuarie și-a reziliat înțelegerea cu israelienii.

2021este anul în care a cucerit Cupa Suediei cu Hammarby

Fanii lui Dinamo s-au întrecut în ironii

Fanii lui Dinamo i-au urat „bun venit” pe rețelele de socializare, apoi au început să lase mesaje ironice la adresa conducerii la postările oficiale care anunțau transferul lui Selmani. Iată câteva reacții acide:

  • „Efectiv, vă bateți joc de noi. Dacă tot voiați să aduceți atacant superslab, măcar să-l fi adus din prima zi de cantonament. (...) Lăsați vrăjeala și aduceți urgent un atacant de valoare, altfel o să ne apucăm să facem colivă”
  • „Mare sculă de atacant... Poate își revine la noi”
  • „Am dat mai multe goluri la o oră de sport decât a dat dânsul în ultimul an”
  • „Bun atacant, ne mărim șansa de retrogradare, bravo!”
  • „Ați înțeles perfect mesajul suporterilor: vrem jucător care să fii jucat în ultima vreme și ăsta n-a mai jucat de pe vremea lui Danciu și Niculescu”
  • „Ne batem la titlu, gata!”
  • „Mai bine căutați prin tribună atacant. PS: vă spun că sunt mai buni decât ce avem acum”
  • „Cred că l-au adus să scape de gura unora. Când spui că nu ai atacanți de calitate și aduci unul de aceeași valoare cu cei pe care îi ai, mi-e greu să cred că va face diferența. Poate ne va contrazice, sper!”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Cornel Dinu, contondent: „Mircea Lucescu a făcut doar o vizită de curtoazie, dar cum poate merge alături de niște neaveniți, aventurieri?!” + Ce spune despre subiectul retrogradării și de cel legat de Il Luce și Țiriac la Dinamo

EXCLUSIV Cornel Dinu, declarația zilei despre grupa României din Liga Națiunilor: „Șotron!”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (26)
istet10
istet10  •  12 Februarie 2024, 14:44
Postat de io.s_ge pe 12 Februarie 2024, 10:42

Nici prostia ta de'a te baga pe articole cu Dinamo. Ma'ntreb daca maiculita ta a fost grefier sau ceva pe la judecatorie cand a trecut Borcea pe'acolo.

Maiculita a lucrat la posta, din acest motiv esti obisnuit cu mesajele . Motiv pt care nici tu nu ai sens. Ba, esti dovada vie a faptului ca sunteti in propportie de 99,9% niste indivizi lipsiti de bun simt.

io.s_ge
io.s_ge  •  12 Februarie 2024, 10:42
Postat de istet10 pe 11 Februarie 2024, 18:30

dinamo nu are niciun sens.

Nici prostia ta de'a te baga pe articole cu Dinamo. Ma'ntreb daca maiculita ta a fost grefier sau ceva pe la judecatorie cand a trecut Borcea pe'acolo.

istet10
istet10  •  11 Februarie 2024, 19:28
Postat de 88gore88 pe 11 Februarie 2024, 12:45

Ecuatia e mult mai dificila si interminabila la Dinamo.Parca si-o cauta singuri.Din sezonul viitor creste nr de jucatori romani impusi atat in lotul largit cat si in primul 11.Drept dovada,urmeaza un New Dinamo in 3 luni...

E clar ca cei din conducerile lui dinamo, de ieri si de zi, saboteaza clubul. Pe mine ma uimeste naivitatea, ca sa fiu elegant, a celor care isi spun suporteri. Mai intai au bagat bani in buzunarele conduceriilor. Mai apoi spera sa se intample minuni. Au si o latura ticaloasa. Au batjocorit jucatori.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close