FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo transferă rude de fotbaliști » Noua achiziție a "câinilor" se înscrie pe o listă de nume celebre

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2017 13:15

Rivaldinho, 21 de ani, a făcut azi vizita medicală și urmează să semneze cu Dinamo. Vezi detalii.

Fiul lui Rivaldo nu este primul jucător cu rude celebre care vine la Dinamo, ci se înscrie pe o listă cu alte 4 nume importante.

1. În vara 2012, Bonetti a vrut să-i aducă pe copiii lui Roberto Mancini, pe atunci antrenorul lui Manchester City. Andrea (19 ani) era atacant, iar Filippo (21 de ani) juca aripă dreaptă. Amândoi își făcuseră junioratul la Inter și erau la tineretul "cetățenilor". N-au mai ajuns. Andrea (24 de ani) e acum la New York Cosmos, unde nu joacă, iar Filippo s-a lăsat.

2. În vara 2013, a fost adus pentru două săptămâni fratele lui Mario Balotelli, Enock Barwuah, mijlocaș ofensiv și el. S-a renunțat la el, Anghelache declarând că nu poate evolua nici la echipa secundă. Acum, la 24 de ani, Enock e la Ciliverghe Mazzano, în liga a patra italiană.

3. Tot atunci, au existat discuții să vină fratele lui Samuel Eto'o. Etienne, acum la 27 de ani, se bucură de viață. Ultima echipă la care a fost legitimat a fost Lustenau, din divizia a doua austriacă, de care se despărțise de 18 luni când fusese propus roș-albilor!

4. În august 2016, Dinamo l-a dorit pe Mathias Pogba, fratele lui Paul Pogba. Vârful a negociat cu Dinamo, dar a ajuns în Olanda, la Sparta Rotterdam.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
viorica1
viorica1  •  07 Februarie 2017, 21:10

Ce prostie de articol. Incredibil.

1669013626753816
Decebal Testeapa  •  07 Februarie 2017, 21:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  07 Februarie 2017, 16:18
Postat de ares123 pe 07 Februarie 2017, 14:34

Unde dai...si unde crapa. Una se spune in articol, alta intelegi tu. Si tot ce intelegi tu trebuie sa aiba cumva legatura cu FCSB. Citeam azi pe undeva ca cica magneziul reduce starea de stres si depresia. Nu e scump..si e perfect legal.

magneziu e un medicament...mi a fost recomandat de o persoana mai mult sau mai putin avizata,careia si eu in compensare i am recomandat un medicament...ANXIAR! va pot intreba de ce am fost moderat?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează