FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Noutăți despre jucătorii aflați pe lista lui Dinamo » Probleme cu doi fotbaliști + Ce se întâmplă cu Baptiste Aloe

Baptiste Aloe // foto: Instagram
Baptiste Aloe // foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2022 19:24 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2022 20:35

Baptiste Aloe (27 de ani), fostul fundaș al lui OM și Valenciennes, va mai rămâne la antrenamentele lui Dinamo și mai primește o șansă săptămâna viitoare. Roș-albii urgentează acum aducerea măcar a unui atacant, în condițiile în care Mandic și Azankpo îi tot amână pe „câini”.

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, 30 ianuarie, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look+, Telekom Sport și Digi Sport.

Dinamo continuă să fie activă în mercato, conducerea clubului fiind implicată în discuții pentru a definitiva lotul cu care Flavius Stoican să se lupte pentru salvarea de la retrogradare. Și antrenorul, și șefii au vorbit în ultima vreme de încă două transferuri, care ar fi trebuit să se încheie deja.

Flavius Stoican, mesaj pentru Mihai Stoica și FCSB: „Ce să facem dacă sunt nemulțumiți?”
DINAMO - FCSB
Flavius Stoican, mesaj pentru Mihai Stoica și FCSB: „Ce să facem dacă sunt nemulțumiți?”

Dinamo, negocieri intense cu Mandic și Azankpo

Doar că roș-albii acuză piedicile externe, după ce primiseră semnale pozitive din partea jucătorilor respectivi și a agenților care îi reprezintă. Atacanții Nikola Mandic și Desire Azankpo își dăduseră acordul pentru a semna cu echipa din „Ștefan cel Mare” și erau așteptați la București, mai ales că Dinamo are nevoie urgentă de jucători în ofensivă.

Croatul avusese cuvântul bosniacilor de la Rudar Prijedor că va putea pleca gratis atunci când va avea o ofertă din străinătate, însă acum a fost înștiințat că trebuie să aștepte revenirea în țară a președintelui clubului pentru a semna actele despărțirii! Vârful a marcat 7 goluri în 16 meciuri pentru bosniaci.

În ceea ce-l privește pe africanul Azankpo, și el are dificultăți cu Dunkerque (penultimul loc în Ligue 2). Atacantul din Benin nu a mai jucat deloc în 2022 în cele trei meciuri oficiale ale formației sale, nici nu a fost oprit în lot, mai sunt negocieri.

Baptiste Aloe nu a mai jucat din august

În schimb, așa cum Gazeta Sporturilor a informat în week-end, fundașul Baptiste Aloe, 27 de ani, a sosit de marți în Capitală, iar azi a jucat în amicalul cu CS Popești Leordeni. Nu a ieșit mult în evidență, însă Stoican îi oferă șanse în continuare.

Fost fundaș la Marseille și Valenciennes, ultima oară în Portugalia la Arouca, Aloe se va antrena pe mai departe cu echipa, însă rămâne ca dinamoviștii să decidă dacă el va și semna cu formația roș-albă.

15 meciuri și un gola adunat Aloe la OM, plus alte 105 în tricoul lui Valenciennes (Ligue 2) și un gol

Jucătorul a evoluat ultima oară în luna august 2021, într-un meci oficial, apoi s-a despărțit de Arouca. Săptămâna viitoare, după derby, Dinamo va avea un alt amical cu o echipă din eșalonul inferior, va fi meciul decisiv pentru Baptiste. 

2 partidea bifat francezul în actuala ediție, pentru Arouca, vara trecută

VIDEO Derby în Liga 1: totul despre Dinamo - FCSB 

Citește și: 

Hațegan, egalul lui Porumboiu, după delegarea la „Derby de România” » Reacția fostului arbitru: „Eu nu arbitram Dinamo și Steaua, ci Securitatea și puterea supremă din România”

Derby de România, cu tribunele goale? » Câte bilete s-au vândut până miercuri: „Înțelegem că nu se înghesuie. Să ne dea nouă mai multe!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dragdim
dragdim  •  27 Ianuarie 2022, 14:52

Baptiste Aloe Vera, numai bun de pus pe rana. Acum îl puteți găsi si in Romania, la prețuri avantajoase.

lapusneanul
lapusneanul  •  27 Ianuarie 2022, 07:14

cum adica mandic ii amana pe caini ? am citit pe aici in semnatura jurnalistului care semneaza si acest articol ca mandic debuteaza cu fcfcsb..hahahaha

Vezi toate comentariile (2)
Comentează