FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ciao! » 10 jucători pleacă de la Dinamo în această vară

Diego Fabbrini și-a luat fetița, Vittoria, la ultimul meci al
Diego Fabbrini și-a luat fetița, Vittoria, la ultimul meci al "câinilor" din actuala ediție, italianul ajungând să evolueze doar pe final de partidă

Articol de - Publicat sambata, 22 mai 2021 09:58 / Actualizat sambata, 22 mai 2021 10:34

Cei mai importanți fotbaliști ai lui Dinamo se vor despărți în această vară de club. Roș-albii mai speră să obțină o sumă de transfer pentru Sorescu, Anton sau Fabbrini, oricum nu-și vor mai permite salariile vedetelor.

Dinamo a scăpat și în 2021, după ce a jonglat cu retrogradarea și în 2020. Până la jumătatea lunii iunie, când echipa va începe antrenamentele pentru a pregăti noul sezon, "câinii" trebuie să rezolve situația celor care pleacă, foarte mulți, și celor care rămân.

Roș-albii sunt conștienți că vor rămâne fără multe piese din actuala echipă, care se va transforma radical.

Final de drum la Dinamo 

Printre „greii" ce se vor despărți de formația din Ștefan cel Mare sunt Paul Anton, Diego Fabbrini, Adam Nemec, Janusz Gol, Florin Bejan, Raul Albentosa, plus Gudmund Kongshavn, Jonathan Morsay, Gevaro Nepomuceno, oameni ce completau lotul de 20.

Lor li se adaugă Deian Sorescu, care poate pleca în cazul unei oferte consistente, i se caută echipă în străinătate și Dinamo va lua în calcul orice sumă ce depășește jumătate de milion de euro. Pe lângă Sorescu, oficialii dinamovişti speră să obţină bani şi de pe urma vânzării unor jucători care nu sunt la final de contract, ca Anton sau Fabbrini.

Dar mai sunt și cazurile unor fotbaliști precum Ante Puljici sau Vlad Achim, care trebuie să vadă în ce condiții financiare ar mai putea continua în alb-roșu.

Banii cum vin așa se duc

Dinamoviștii vor trece, oficial, pe salariile de criză din această vară. Mario Nicolae afirma chiar pentru Gazeta Sporturilor că vor fi salarii de 5.000 de euro/lună, plus bonusuri, în cazuri excepționale pot ajunge la 7.000 de euro/lună.

Mai ales că rata din drepturile TV se va duce repede pe lefurile ce trebuie să ajungă la zi, pentru a preîntâmpina procese nedorite la comisii și la tribunal. 

Toată lumea e concentrată pentru a stabili strategia pentru sezonul viitor. Vom discuta cu jucătorii pentru a vedea care e dorința lor și ce așteptări au. Trebuie să începem să ne mișcăm. Din punctul nostru de vedere, Dusan este antrenorul nostru pentru sezonul viitor, iar el deja schițează strategia
- Mario Nicolae, team manager Dinamo

Alb-roșiii trebuie să aibă în vedere ce am avut eu în 2013, când m-am dus la Dinamo cu domnul Negoiță. Atunci, am stabilit că nu trece nimeni de 3.000 de euro salariu. Puneam însă mai mult în dreptul primelor. Și-am terminat pe locul 4 cu Flavius Stoican antrenor
- Constantin Anghelache, ex-președinte Dinamo

VIDEO Soluția lui Constantin Anghelache pentru supraviețuirea lui Dinamo: „Să aibă în vedere ce am avut eu în 2013, iar Uhrin să rămână”

Citește mai multe știri despre DInamo: 

Dinamo a anunțat antrenorul pentru sezonul viitor: „Ne vom bate cu rivale, cu clone”

Rufo Collado vrea să meargă peste Cortacero! Începe războiul între spanioli?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (59)
caminero
caminero  •  24 Mai 2021, 14:49
Postat de mda.... pe 23 Mai 2021, 01:31

Mai baiatul cred ca esti consumator de altceva.Daca ai nelămurire intreaba ziaristii...

Nu e consumator, e mîncător de mîncare mîncată deja ...

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  24 Mai 2021, 05:07

daca scapi de bejan,achim, rauta, gol, filip , fabbrini,puljici,moldoveanu, grigore vei economisi bani pentru anton si albentonsa de exemplu care cred eu ca vor accepta 10,000-12.000 maxim din partea noului plafon salarial, important e sa scapam de epavele alea . Anton si Albentonsa sunt singurii fotbalisti din lotu lui Dinamo, restu pamant de flori sau plante

mda....
mda....  •  23 Mai 2021, 01:31
Postat de Florin Alexandru pe 22 Mai 2021, 19:07

MAI BAIATULE, EU NU SUNT NICI FSB-IST, NICI DINAMO-IST, NICI RAPID-IST, SUNT " CONSUMATOR" DE FOTBAL, ATAT. DOAR CA NU SUPORT "*** SI ARANJAMENTELE ***" FACUTE DE CONDUCATORI, IN FRUNTE CU DINAMO. ATAT !

Mai baiatul cred ca esti consumator de altceva.Daca ai nelămurire intreaba ziaristii...

Vezi toate comentariile (59)
Comentează