FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ

Veste proastă primită de Dinamo înainte de meciul cu U Cluj » Detaliul care le poate da planul peste cap

Articol de - Publicat miercuri, 25 mai 2022 07:58 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 10:49

Duminică, în Ștefan cel Mare, se anunță ploaie, rece, un teren și condiții meteo care îi pot încurca pe jucătorii lui Dinamo, care trebuie să construiască pentru a recupera un handicap de două goluri, după 0-2 cu U Cluj, în turul barajului de promovare/menținere în Liga 1.

  • Dinamo – U Cluj, returul barajului, are loc duminică, 29 mai, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe Prima Sport, Orange Sport și DigiSport

Un adversar nedorit duminică seară pentru ambele echipe. Mai mult pentru Dinamo, care are de recuperat un ecart de două goluri pe propriul stadion. 

Toate informațiile meteo conduc spre ideea că va ploua nu doar sâmbătă, ci și duminică, meteorologii estimând la 80 la sută șansele de ploaie la ora partidei din „Groapă”!

Șeful CS Dinamo a oferit ultimele detalii: în ce stadiu se află proiectul noului stadion din „Ștefan cel Mare”
DINAMO
Șeful CS Dinamo a oferit ultimele detalii: în ce stadiu se află proiectul noului stadion din „Ștefan cel Mare”

Detaliul care o încurcă pe Dinamo înainte de returul cu U Cluj

Vreme rece, 18 grade Celsius, ploaie, duminică seară, la ora 21:00. Un detaliu ce nu convine „câinilor”, în principal, dar nici „șepcile roșii„ nu sunt entuziasmate de acest lucru. 

Dinamo are nevoie de spații și de un teren bun ca să forțeze atacul, a fost clar că tactica din Transilvania a fost falimentară. Roș-albii nu s-au descurcat niciodată în ultimele sezoane atunci când terenul a fost îmbibat cu apă sau impropriu pentru fotbal. 

Teoretic, echipa care se va apăra supraaglomerat, U Cluj, ar putea beneficia de condițiile meteo, mai ales că gazonul din Ștefan cel Mare este departe de a fi de top. 

Totuși, în decisivul cu Hermannstadt (1-2), în urmă cu două săptămâni, când au pierdut acasă promovarea directă, elevii lui Lincar au capotat pe un gazon îmbibat cu apă, fără nicio idee de construcție, primind un gol din fază fixă și altul pe un contraatac

3,05este cota oferită de casele de pariuri ca Dinamo să evite retrogradare. U Cluj - 1,39 că trimite "haita" în liga secundă

7,5este cota caselor de pariuri că duelul va ajunge la penalty-uri

1,65este cota caselor de pariuri că Dinamo va învinge duminică seară pe U Cluj, oaspeții având o cotă la victorie de 6,7

VIDEO Constantin Anghelache, despre eșecul lui Dinamo: „Jucătorilor trebuie să le amintești scopul lor în teren”

Citește și: 

Colaps financiar! Suma uriașă pe care o va pierde Dinamo, dacă retrogradează + Planul de reorganizare, în pericol

Dorin Șerdean, notificat să aducă milioane de euro la Dinamo: „Altfel, intervenim legal!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
lapusneanul
lapusneanul  •  25 Mai 2022, 10:47

au anuntat ca ploua in bucuresti nu neaparat in stefan cel mare :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează