FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ

Orice pentru a rămâne în Liga 1! Dinamo apelează la „tactica” lui Borcea din 2008, înaintea returului cu U Cluj

Dinamoviștii se inspiră din metodele lui Borcea
Dinamoviștii se inspiră din metodele lui Borcea

Articol de - Publicat sambata, 28 mai 2022 08:30 / Actualizat sambata, 28 mai 2022 08:37

Dinamoviștii apelează și la Divinitate în lupta cu U Cluj pentru evitarea retrogradării, apoi seara la antrenament îi așteaptă pe suporterii, în vizită, la cantonament.

  • Returul barajului dintre Dinamo și Universitatea Cluj se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT AICI!
  • În tur, Universitatea Cluj s-a impus cu 2-0.

„Câinii” au un meci cât istoria de 74 de ani a clubului, contra "fraților" de la U Cluj, care sosesc diseară cu avionul în Capitală. Roș-albii s-au antrenat tare în această săptămână, apoi bifează toate detaliile în tentativa de a salva rușinea secolului. 

Fostul vicepreședinte al LPF e sigur: „Dinamo dispare 100% dacă retrogradează! Toți vor să pună mâna pe noul stadion”
DINAMO
Fostul vicepreședinte al LPF e sigur: „Dinamo dispare 100% dacă retrogradează! Toți vor să pună mâna pe noul stadion”

În afara suplimentării primei - titularii iau aproape ca și cum ar câștiga Cupa României! -, la inițiativa celor din echipă, a fost chemat și preotul la stadion, pentru a sfinți terenul, porțile și vestiarele.

Dinamo apelează la Divinitate înaintea barajului cu U Cluj

Repetă, practic, ceea ce au făcut în vara lui 2019, la sosirea lui Dusan, dar și un alt episod, înaintea sărbătorilor pascale din 2021, fix înaintea seriei de 5 victorii și o remiză cu care Uhrin a salvat formația în sezonul precedent. Dinamoviștii au încredere că Divinitatea îi va sprijini.

Un alt episod, celebru, s-a petrecut în 2008, înaintea "meciului revanșei", Dinamo - Steaua (2-1), când Cristi Borcea a adus preotul în vestiar și a spovedit întreg lotul, punându-i apoi pe jucători să jure cu mâna pe Biblie că nu cedează meciul fără luptă în fața marilor rivali, care ar fi putut celebra câștigarea titlului în Ștefan cel Mare.

Orice pentru a rămâne în Liga 1! Dinamo apelează la „tactica” lui Borcea din 2008, înaintea returului cu U Cluj

„E normal să pună presiune”

Diseară, la antrenamentul "câinilor", sunt așteptați fanii. Vor veni pe motivare, au trecut peste furia și supărarea de sâmbăta trecută, după 0-2 la Cluj. De nevoie, fiindcă, în cazul unei drame mâine seară, nimeni nu poate anticipa reacțiile ultrașilor. 

„Am vorbit cu câțiva lideri de la DDB. E normal să pună presiune, vor ca echipa să rămână în Liga 1. Nu cred că e momentul acum să ne gândim la bani, trebuie în primul rând să ne salvăm de la retrogradare. Nu joacă banii deloc, e vorba de atitudine. Ne-au transmis că vor veni sâmbătă la cantonament, să ne motiveze, să vorbească. 

Suntem vinovați de această situație, asta e realitatea. Jucătorii trebuie să lupte pe teren, suporterii în tribună, trebuie să luptăm, uniți. Nu mi-e teamă de ei, trebuie să rămână alături de echipă. Sper că vom vorbi împreună, apoi să dăm totul duminică", a comentat Uhrin. 

VIDEO Dacian Varga îi face praf pe jucătorii lui Dinamo: „Pe Irobiso nu l-aș lua nici când jucăm pe sintetic”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV „Nu vreau să trăiesc s-o văd pe Dinamo retrogradată” » Legenda Gigi Mulțescu, discurs emoționant înaintea returului cu „U” Cluj

Ce umilință! Cu Hîldan jr. pe teren și Colceag pe bancă, „satelitul” lui Dinamo a fost dezmembrat în Liga 3! Scor halucinant

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  29 Mai 2022, 11:00

Felicitari Universitatea Cluj pentru promovare in prima liga. jucatorii de la duinamuo s au batut aseara intre ei in cantonament. E de bine. Nu vor sa se mainprezinte la meci

mikeshine
mikeshine  •  28 Mai 2022, 14:50
Postat de hristo33 pe 28 Mai 2022, 13:55

ce siguranta baiPacalici, nu traiesc pt dinamo cum suferi tu zilnic, auzi la el "frica"))

pai daca nu traiesti pentru vitan barzesti de ce scrii pe gsp. nu mai tot polua aici siteul cu minciunile tale.

Kaisarion
Kaisarion  •  28 Mai 2022, 14:21

Toate au un sfârșit. Boală lungă=moarte sigură. Dinamo nu merită să rămână în Liga 1, e clar. Nu va trece de U Cluj și va retrograda. Ce se va întâmpla apoi, rămâne de văzut. Păcat de suporteri. Ei au crezut și au luptat pentru salvarea clubului mai mult decât indolenții și penibilii jucători ai echipei. Ce să faci cu niște mercenari expirați care se gândesc doar la bani și nu au absolut nimic în comun cu vechiul spirit de luptă al lui Dinamo?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează