FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO ÎN „B”

Dusan Uhrin jr, distrus după ce a retrogradat cu Dinamo: „Nu ştiu ce aş fi putut să fac mai mult în acest baraj”

Dusan Uhrin +23   FOTO
Dusan Uhrin

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2022 23:27 / Actualizat luni, 30 mai 2022 12:20

Dinamo a retrogradat în liga secundă pentru prima dată de la înființare, pierzând barajul cu Universitatea Cluj (1-1 astăzi, 0-2 în tur). Dusan Uhrin jr. , antrenorul „câinilor” a reacționat după ce echipa lui a ajuns în „B”.

Clubul înființat în urmă cu 74 de ani și primul din România care a jucat o semifinală în Cupa Campionilor Europeni, în 1984, a căzut în „B” și riscă acum falimentul! Va fi aproape imposibil ca planul de reorganizare să fie respectat, în condițiile retrogradării și diminuării semnificative a bugetului.

Uhrin, primul antrenor din istoria lui Dinamo care a retrogradat cu roș-albii, a fost devastat la finalul meciului. 

Uhrin: „Nu ştiu ce aş fi putut să fac mai mult în acest baraj”

„Sunt atât de trist, am crezut că putem salva Dinamo. Acum cred că conducerea lui Dinamo trebuie să se gândească la ce va fi în continuare. Este aproape imposibil să te gândeşti la un viitor, după ce s-au schimbat atât de mulţi jucători. Eu am făcut tot ce am putut, îmi pare rău pentru suporteri. 

Am pierdut la Cluj în prima repriză. Am scris un singur gol în ambele meciuri, aşa e imposibil. Sunt atât de supărat, nici nu ştiu ce aş putea face mai mult!

Nu ştiu ce aş fi putut să fac mai mult în acest baraj, nu îmi dau seama. Nu ştiam care e situaţia aici când am venit. Am vrut să vin să ajut, dar nu am putut mai mult”, a declarat Uhrin la Digi Sport.

FOTO. Imaginile durerii după retrogradarea lui Dinamo

+19 FOTO

Dusan Uhrin: „Nimeni nu a vorbit cu mine despre ce se întâmplă dacă ajungem în Liga 2”

Antrenorul lui Dinamo a vorbit și despre viitorul său la echipă, după ce aceasta a retrogradat.

„Nu vreau să vorbesc acum despre vina mea, trebuie să îi întrebaţi pe anii. Atmosfera în vestiar era foarte rea. Am vorbit cu ei. Nu ştiu care va fi viitorul. Nu cred că este o întrebare pentru mine să vorbim despre viitorul lui Dinamo.

Am antrenat timp de 25 de ani, niciodată nu a fost o situaţie atât de gravă. Nu doar despre retrogradare, despre tot. Nu mai am contract pentru sezonul viitor. Nimeni nu a vorbit cu mine despre ce se întâmplă dacă ajungem în Liga 2”, a mai precizat Uhrin.

Citește și: 

Momente incendiare la Dinamo - U Cluj » A plouat cu rachete de semnalizare în prima repriză!
Dinamo - U Cluj
Momente incendiare la Dinamo - U Cluj » A plouat cu rachete de semnalizare în prima repriză!
Eșanu n-a înțeles nimic la golul lui U Cluj! S-a păcălit la execuția genială a lui Tescan
Dinamo - U Cluj
Eșanu n-a înțeles nimic la golul lui U Cluj! S-a păcălit la execuția genială a lui Tescan

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
lagardere_72
lagardere_72  •  30 Mai 2022, 01:10

Să nu îl bagi în poartă pe Ciumpi-eșanu. Atunci cu siguranță nu se retrograda. Diferența a fost făcută doar de gafele de copil de mingi ale portarului

contrabas3
contrabas3  •  30 Mai 2022, 01:10

Uhrin nu are nicio vină. Dacă “fotbaliștii” nu știu să bage mingea în poartă, deși au fost de atâtea ori în atâtea meciuri în fața porții, e numai vina lor. Hai pa! Hai Steaua/FCSB!

Cst65
Cst65  •  30 Mai 2022, 00:58

I ți spun eu: s o tai și s o dai la câini. Dacă ești *** incapabil i ți recomand harakiri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează