FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO ÎN „B”

Florin Prunea, discurs furibund: „Șobolanii care au semnat acele contracte au nenorocit clubul ăsta!”

Florin Prunea +23   FOTO
Florin Prunea

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2022 01:05 / Actualizat luni, 30 mai 2022 01:21

Dinamo a retrogradat în liga secundă pentru prima dată de la înființare, pierzând barajul cu Universitatea Cluj (1-1 astăzi, 0-2 în tur). Florin Prunea, fost mare jucător și președinte al „câinilor”, a numit principalul vinovat pentru situația în care se află clubul.

Fostul portar și oficial al lui Dinamo, Florin Prunea, a răbufnit când a fost întrebat unde crede că s-a greșit la Dinamo de s-a ajuns la retrogradare. Acesta consideră că Bogdan Bălănescu, fostul director general al clubului, este principalul vinovat pentru situația în care a ajuns echipa.

Pe unde au părăsit fotbaliștii lui Dinamo stadionul, după rușinea retrogradării în Liga 2
DINAMO ÎN „B”
Pe unde au părăsit fotbaliștii lui Dinamo stadionul, după rușinea retrogradării în Liga 2

„Eu cred că explicațiile trebuie să le da altcineva. Trebuie să îl lăsăm deoparte pe domnul Negoiță și pe cei care au fost la Dinamo în ultimul an. Este inadmisibil! Când am plecat de la Dinamo am lăsat cei mai buni portari din Liga 1, mă refer la Piscitelli și la Straton. 

Câștigau câte 6.000 de euro. În locul lor au fost aduși doi portari cu 35.000 de euro pe lună la 37 de ani și altul 30.000 de euro la 38 de ani. Păi cine a semnat acele documente ar trebui să răspundă! Nu-l cheamă nimeni să-l tragă de mânecă? Cine a pus semnătura pe documente? Bogdan Bălănescu a pus-o! Ei decideau în birouri acolo. 

Eu stăteam cu Danciu la mine în birou și nu ne băga nimeni în seamă. La Bălănescu în birou erau șefii de galerie, Șerdean și avocatul lui Negoiță, domnul Vali Gheorghiță. După aceea s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a declarat Florin Prunea potrivit digisport.ro.

Bălănescu a fost, pe rând, organizator de competiții la Centrul de Copii și Juniori, apoi secretar general al clubului, iar din aprilie 2019, director general, înainte de a pleca la FC Voluntari, în urmă cu un an și jumătate.

Florin Prunea a trecut la jigniri: „Șobolanii ăștia care au semnat contracte au nenorocit clubul”

Fostul portar și-a continuat discursul dur la adresa foștilor conducători din „Ștefan cel Mare”.

„Ionuț Negoiță era disperat să scape de Dinamo, dar revin și la fondul de investiții spaniol. Nu Negoiță a semnat contractele alea imense ale jucătorilor, nu Negoiță se închidea ca șobolanul prin birouri cu spaniolii, numai ei știu ce tâmpenii făceau acolo. 

Anul acesta, au fost aduși jucători la Dinamo care nici nu știu ce înseamnă acest club, asta a fost realitatea. Stăteau închiși ca șobolanii, pe noi ne băgaseră în șomaj tehnic. Vorbesc despre slugi, care au ajuns conducători de cluburi în România. 

Cine? Ăia care făceau pâine pe vremuri! Să-i spunem și pe șobolanii ăștia, care au semnat contracte, care nu trebuiau semnate de ei, de au nenorocit clubul ăsta”, a mai precizat Prunea.

FOTO. Imaginile durerii după retrogradarea lui Dinamo

+19 FOTO

VIDEO Constantin Anghelache, derapaj la GSP LIVE: „Din cauza unui dement ca Eșanu am retorogradat”

Citește și: 

Momente incendiare la Dinamo - U Cluj » A plouat cu rachete de semnalizare în prima repriză!
Dinamo - U Cluj
Momente incendiare la Dinamo - U Cluj » A plouat cu rachete de semnalizare în prima repriză!
Eșanu n-a înțeles nimic la golul lui U Cluj! S-a păcălit la execuția genială a lui Tescan
Dinamo - U Cluj
Eșanu n-a înțeles nimic la golul lui U Cluj! S-a păcălit la execuția genială a lui Tescan

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
legio.sud
legio.sud  •  30 Mai 2022, 12:45

Mai oameni buni , ce tot plângeți la Coșciugul lui Dinamo ?!? Ce mare club a fost , a fost înființat de nkvd in prima divizie și după a racolat cu metode securistice bine cunoscute cele mai mari talente a fost susținut de sistem ca de altfel și Steaua și aia de la Cluj astazi , a fost condus in unele perioade de torționari care asasinau patrioți romani și Ziariștii troglodiți nu mai pot de “ tragedia “ lui Dinamo .Cluburi care au câștigat onest sunt: UTA , Universitatea Craiova și FC Argeș restul sistemul și după ‘ 89 … așa ca vocea mai jos

mattteo
mattteo  •  30 Mai 2022, 10:14

Inclusiv Prunica cu Neagoe au participat la alcatuirea unui lot care a fus echipa aproape de retrogradare in unul din acesti ani. Transferurile lot au fost: Kevin Bru, Perovic, Moura, Mrzljak, Bejan, Sin, Brito. Atunci cand a facut preinfarct Neagoe. Cu ce au ajutat jucatorii astia? Echipa abia s-a salvat. Si abia apoi au venit spaniolii, au adus niste jucători mai buni, dar pe care nu i-au platit si iar s-a intrat intr-un colaps. Sezonul asta au venit Zavaleanu si Muresan ca zmei ca o sa salveze ei echipa cum au facut si cu CFR cand era in insolventa. Au plecat la drum cu un lot vai de capul lui, numai Sorescu ce era bunicel, in prima parte a campionatului au fost distrusi pana sa plece Bonetti. Sistemul iti da voie sa mai faci lotul din mers ca se injumatatesc punctele, dar nici cu Rednic, nici cu Stoican nu s-au facut loturi decente. Abia acum spre final au fost aduși un Irobiso, Gradinaru, un Pierret, Jonathan Rodriguez, Ivanov, a inceput sa joace si Carp constant. Practic peste jumatate din echipa. Si rezultatele s-au imbunatatit, inclusiv victorie la Botosani. Dar cand bazezi tot sezonul sa ramai in Liga 1 pe doar 2 meciuri capitale cu U Cluj...se poate intampla orice. Trebuia facut lotul mai din timp, sa fi terminat peste Mioveni si Chindia campionatul. Cu Irobiso de la inceput marcau mai multe goluri, aveau mai multe puncte, mi-e greu sa cred ca nu terminau peste Mioveni, pana la urma nu au fost asa multe puncte.

bulldo
bulldo  •  30 Mai 2022, 09:25

Toti care au fost la conducerea clubului au adus clubul in starea asta. Incepand cu Borcea, Netoiu si terminand cu Negoita

Vezi toate comentariile (17)
Comentează