FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ

Strică bișnițarii sold-out-ul? Ce prețuri cer speculanții pentru biletele la returul barajului Dinamo - „U” Cluj

Biletele pentru Dinamo - U Cluj s-au vândut în nici 48 de ore, dar deja se face speculă cu ele / foto: Cristi Preda (GSP)
Biletele pentru Dinamo - U Cluj s-au vândut în nici 48 de ore, dar deja se face speculă cu ele / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 27 mai 2022 08:39 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 09:30

DINAMO - U CLUJ. Suporterii dinamoviști se îndeamnă între ei pentru ca fanii care nu au prins bilet să pună presiune pe adversari și din afara stadionului. Biletele s-au vândut în nici 48 de ore, dar deja se face speculă cu ele. 

  • Dinamo - Universitatea Cluj (în tur 0-2), returul barajului pentru menținearea / promovarea în Liga 1, va avea loc duminică, în Ștefan cel Mare, de la ora 21:00, în fața unui stadion arhiplin.
  • Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Dinamo joacă duminică seară un meci existențial contra celor de la U Cluj, după ce în tur a pierdut cu 2-0. „Câinii” au și motivație sportivă, nu doar financiară, vor lupta pentru ca unul dintre brand-urile importante ale României să continue în primul eșalon, iar conducerea, susținută cu bani de DDB, respectiv diverși oameni de afaceri, va premia eventualul succes cu un bonus de 75.000 de euro. 

Ardelenii vor juca pe un premiu dublu, în speranța de a reveni în Liga 1 după o pauză de 7 ani!

Nici ei nu mai cred! » „Câinii” fug pe capete: 3 titulari își negociază plecarea de la Dinamo, cu 3 zile înaintea decisivului cu U Cluj!
dinamo
Nici ei nu mai cred! » „Câinii” fug pe capete: 3 titulari își negociază plecarea de la Dinamo, cu 3 zile înaintea decisivului cu U Cluj!

Ultrașii „câinilor”, așteptați la Săftica

Se fac ultimele pregătiri înaintea confruntării decisive din weekend. După eșecul de pe Cluj Arena, ultrașii furioși i-au așteptat pe jucătorii lui Uhrin în fața vestiarelor, mai întâi, să se răfuiască, apoi, măcar să aibă o discuție lămuritoare. 

Elevii lui Dusan au preferat să se baricadeze două ore în vestiar, de-abia spre final, înaintea plecării spre Capitală, Torje, Filip și Eșanu au ieșit să aibă o convorbire cu câțiva fani rămași la stadion. 

Suporterii au evitat în această săptămână să pună presiune pe fotbaliști, dar există posibilitatea ca un grup de fani să sosească la Săftica, pentru a-i motiva pe jucători. 

În ciuda amenințărilor de la Cluj, fanii nu vor să-i mai sperie pe cei din teren, ci doar să le transmită că ei își vor face treaba în tribună și vor să vadă atitudine și victorie din partea fotbaliștilor

DDB a susținut cu 25.000 de euro prima pentru evitarea retrogradării.

Oficialii dinamoviști au oficializat încă de miercuri după-amiază un sold out istoric, 13.770 de tichete vândute în nici 48 de ore. Dar foarte mulți „câini” care vor să fie prezenți duminică la meciul istoric din Ștefan cel Mare - din Capitală, din țară, din străinătate - au rămas fără posibilitatea de a achiziționa bilete și au acuzat pe diverse site-uri sau grupuri ale fanilor că se face bișniță!

Li s-ar fi cerut prețuri triple, cel puțin, diverse persoane fizice și site-uri au achiziționat bilete la partidă, având în vedere prețul lor scăzut. Se estimează ca și în ziua confruntării, la stadion, să apară speculanții care să încerce obținerea unui profit de pe urma suporterilor, mai ales având în vedere miza duelului.

Fanii lui Dinamo, apel în mediul online

În ciuda rezultatului potrivnic din prima manșă, a faptului că biletele s-au epuizat și s-a ajuns la speculă, suporterii se încurajează, pe grupuri, să vină în număr cât mai mare la stadion. Liderii fanilor au lansat apeluri disperate în mediul online, unde e „forfotă” ca în perioada când echipa se lupta pentru supremație în România. 

Vino în parcul sportiv Dinamo, chiar dacă nu ai bilet! Dacă vei face rost de bilet, intră! Dacă nu, rămâi în zona sălii Dinamo. Vom fi foarte mulți acolo. Locul de unde urmăream meciurile și încurajăm echipa în timpul restricțiilor. 

Gestul tău de a fi prezent, în seara de cumpănă pentru club, poate însemna mai mult decât îți imaginezi", este unul dintre mesajele publice apărute pe pagina de Facebook a PCH. 

Dinamo nu mai are ce să piardă. Încă e o echipă iubită și se umple stadionul pentru un meci de baraj. Suporterii încearcă să îi trezească. A fi sau a nu fi, de duminică încolo! Dinamo va trebui să riște, să fie mai agresivă. Nu știu dacă mai e nevoie de motivația publicului sau financiară. Astea sunt meciurile în care trebuie să "mori" pe teren. Dinamo e în picaj de câțiva ani. Ăsta e apogeul.

-  Adrian Mihalcea, antrenor Slobozia

5 leia costat cel mai ieftin bilet, la peluze, în rest 10 lei (tribuna a II-a), 15 lei (tribuna I) și 30 de lei (VIP)

1.200 de biletesunt alocate „fraților” de la U Cluj, pentru partida de duminică

Citește și alte știri despre Dinamo:

FOTO Scoruri-fluviu și „o bătaie ca-n «Șapte păcate»”! 3 rezultate-șoc din istoricul meciurilor Dinamo - U Cluj

EXCLUSIV Omul care a lucrat cu Zăvăleanu se revoltă: „Mi s-a părut ciudat să vină de la Cluj ca să administreze Dinamo. E foarte grav”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (2)
pelicansli
pelicansli  •  27 Mai 2022, 12:57

A fost intuita manevra de luni... ... Asta am gasit pe fb dinamomania... Semnale de alarma s-au tras... dar cred ca trebuiau sa fie anticipate de ziaristii cu state vechi... https://www.facebook.com/dinamomania.eu/photos/a.108700837936874/394831922657096/

balotelli
balotelli  •  27 Mai 2022, 11:05

"vor să fie prezenți duminică la meciul istoric din Ștefan cel Mare". Istoric? Va fi istoric doar dacă retrogradează Dinamo. Dacă nu, va fi doar un meci de baraj, fără istoric.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează