FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Vânzarea clubului, mai aproape ca niciodată? Dezvăluiri din interior: „Intenție mai mare nu cred că există”

Fanii așteaptă de luni bune un investitor care să scoată clubul din colaps +47   FOTO
Fanii așteaptă de luni bune un investitor care să scoată clubul din colaps

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2020 14:33 / Actualizat joi, 25 iunie 2020 14:48

Dinamo a intrat din nou în atenția spaniolilor lui Pablo Cortacero și Juan Jose Melero Marin, care au virat deja 100.000 de euro în conturile clubului. Cosmin Contra, un personaj apropiat de Melero Marin, crede că sunt șanse mai mari decât niciodată ca Ionuț Negoiță să vândă, în sfârșit, clubul.

Chiar în ziua derby-ului cu FCSB din turul semifinalelor Cupei României, „Guriță” a lăsat de înțeles, în cadrul unei intervenții televizate, că negocierile dintre Negoiță și spanioli sunt extrem de avansate. 

„Mă cunosc cu cel care intermediază (n.r - Juan Jose Melero Marin). Am înţeles că au virat 100.000 de euro şi zilele următoare urmează să mai intre 400.000 de euro

Deci intenţie mai mare de a cumpăra Dinamo nu cred că există. Să cumperi un club ca Dinamo nu se întâmplă în câteva zile. Din ce ştiu, lucrurile sunt atât de încete pentru că nu e uşor să cumperi un club ca Dinamo, sunt multe necunoscute. Dacă acei 400.000 de euro intră în zilele următoare, intenţiile înseamnă că sunt cât se poate de serioase”, a spus Cosmin Contra, la Pro X.

Fanii-acționari l-au luat în colimator pe Pablo Cortacero

Pablo Cortacero, spaniolul care a virat 100.000 de euro dinamoviștilor, este recomandat ca „un patron de fațadă”, ce încearcă acum la București ceea ce nu a reușit în 2018 la Almeria. Primul pas a fost făcut, Pablo Manuel Fernandez Cortacero a virat din fondurile sale private suma de 100.000 de euro dinamoviștilor. 

Sursele GSP.ro spun că mariajul dintre „câini” și oamenii de afaceri spanioli este încă departe de a deveni o poveste de succes. Nu doar fiindcă suporterii-acționari din programul socios DDB nu au deloc încredere în Cortacero, Melero și compania, după ce aceștia au achitat doar o cincime din suma promisă la 18 zile după termenul limită impus de conducere. Detalii pe larg, AICI!

VIDEO. Vladimir Cohn, fost acționar la Dinamo, face o radiografie a situației actuale de la club

FOTO. Cele mai tari imagini din Dinamo - Sepsi 1-3: 

+43 FOTO

Citește și alte știri despre vânzarea lui Dinamo: 

EXCLUSIV Fanii-acționari au declanșat ANCHETA! Pablo Cortacero, „patron de fațadă care investește banii altora”?!

Vânzarea lui Dinamo pe muchie de cuțit: cinci companii alături de Cortacero, dar ibericii nu stăpânesc efectele scrisorii de garanție de 10 milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
creeperno
creeperno  •  25 Iunie 2020, 22:52

Sa evitam retrogradarea si vindem dupa

cornelconasu
cornelconasu  •  25 Iunie 2020, 19:20
Postat de skins_berceni pe 25 Iunie 2020, 17:08

Aproapele asta reprezinta un indulgent 9%...din care 8% sunt angajati ai ministerului de interne, neamurile si *** lor.

După logica ta, cei ce țin cu fcsb sunt ciobani și odraslele lor ?! Ce vrei , fiecare cât au putut să asimileze din școală ! La voi a fost pandemie !

cornelconasu
cornelconasu  •  25 Iunie 2020, 19:14
Postat de gicab pe 25 Iunie 2020, 18:29

Ți-ai arătat valoarea intelectuala afirmand ca angajații ministerului se interne țin cu Dinamo... aberațiebmai mare nu exista...

Ei au niște discuri zgâriate pe care le folosesc exasperant !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează