FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV „Spuneți ce credeți, sunt gras?” » Simon Zenke a făcut show în cantonamentul lui Dinamo: s-a dezbrăcat și și-a arătat mușchii!

Simon Zenke spune că e într-o formă ideală înainte de reluarea campionatului
Simon Zenke spune că e într-o formă ideală înainte de reluarea campionatului

Articol de - Publicat sambata, 26 ianuarie 2019 10:27

Simon Zenke, 30 de ani, nigerianul venit toamna trecută la Dinamo, a acordat în cantonamentul din Antalya un interviu în exclusivitate reporterilor Gazetei Sporturilor, în care a vorbit despre planurile pe care le are în „Ștefan cel Mare”, dezvăluind și detalii picante din viața sa. 

Contestat că ar avea kilograme în plus, Zenke a acceptat să-și arate fizicul și afirmă răspicat că nu se pune problema să fie gras. 

„Simt că zbor, antrenorul mi-a dat foarte mult de lucru și cred că sunt într-o formă bună acum. Spuneți ce credeți, sunt gras?”, a glumit Zenke.

Zenke a avut multe kilograme în plus de la apariția la Dinamo și chiar a fost ironizat după primul său meci, când a prins câteva minute în derby-ul cu FCSB, 1-1. Nigerianul a mai slăbit între timp, dar încă nu a ajuns la greutatea ideală.

Jocul lui Simon Zenke se bazează pe viteză, pe accelerări, deci kilogramele în plus îi afectează prestația. Antrenorul și staff-ul lui cred că africanul ar trebui să mai slăbească două kilograme pentru ca randamentul său să fie optim. 


*Simon Zenke, pe 11 noiembrie, la prima apariție în tricoul lui Dinamo, în remiza cu FCSB, 1-1

„Zenke e bun, dar trebuie să muncească și mai mult și să mai slăbească un pic. Ar putea deveni un fotbalist important în Liga 1”
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Vezi și: INTERVIU EXCLUSIV Povestea fabuloasă a „Regelui” Simon Zenke: bunicul lui a fost șef de trib » De ce s-a împrietenit rapid cu Dan Nistor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  27 Ianuarie 2019, 07:56
Postat de bogdan.liviu pe 26 Ianuarie 2019, 14:07

Spuneți-i "jurnalistului" că "some problems with your kilograms" nu există. Cel mult "with your weight". De unde-i aduceți pe ăștia, de la Dristor Kebap?

hai ma, ca s-au inteles! nici Zenke nu e englez de pe Ellan Road! :D Zenke cu accentul lui, reporterul lui peste cu al lui! desi reporterul, nu prea poti spune ca avea accent!pe langa ca vorbea ca "little Dracula" ala din desene animate, punea si niste intrebari de toata jena, parca lua interviu la un copil de gradinita! "sau, iu hev mancat bine all zis taim?"

1075702725846667
Gabriel Heinze  •  26 Ianuarie 2019, 19:11

Nu inteleg dece unii nu pot comenta fara cuvinte vulgare , dorind sa arate ce primate primitive sint .

legoolas
legoolas  •  26 Ianuarie 2019, 14:28
Postat de bogdan.liviu pe 26 Ianuarie 2019, 14:07

Spuneți-i "jurnalistului" că "some problems with your kilograms" nu există. Cel mult "with your weight". De unde-i aduceți pe ăștia, de la Dristor Kebap?

Din contra, aia stiu engleza acolo, le mai calca strainii pragul.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează