FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO GSP LIVE Adrian Motoacă, doctorul dat afară de Dinamo, dialog cu Bogdan Bălănescu: „Mi-ai zis să vin înapoi dacă pleacă Uhrin. Știe și Dănciulescu, știu toți!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 10:36

Doctorul Adrian Motoacă, cel care s-a despărțit de Dinamo în urma unui conflict intern, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Medicul a avut un schimb de replici în direct cu directorul general Bogdan Bălănescu. 

Adrian Motoacă a fost dat afară după ce i-a băgat mână în gât bucătarului clubului din „Ștefan cel Mare”. Medicul și-a expus astăzi punctul de vedere, denunțând mai multe nereguli din interior, printre care starea precară a echipamentelor medicale sau parcul auto învechit. 

Bogdan Bălănescu a intervenit în direct pentru a-i da replica, totul ducând la o dezvăluire de senzație: Dinamo l-ar primi înapoi pe Motoacă după plecarea actualului antrenor.

  • Motoacă: Bogdane, m-ai sunat să îmi spui că dacă pleacă Uhrin să vin înapoi. Știe și Dănciulescu asta, știu toți. Nu mai râde!
    Bălănescu: I-am spus că nicidoată nu o să plece un antrenor din cauza unui doctor. 
    Motoacă: Am înțeles asta când am venit în biroul tău. M-am ridicat și am făcut un pas în spate. Știi bine că am venit aici cu sufletul. Eu nu pot să fac rău unui club pentru care trăiesc și pentru care sufăr.

Motoacă: „E un război tacit în conducere!”

După meciul dintre Dinamo și FC Botoșani, scor 1-1, medicul lui Dinamo a acuzat printr-o postare pe facebook faptul că formație oaspete s-a deplasat fără un doctor. Conducerea lui Dinamo a considerat ieșirea una inadecvată. 

  • Bălănescu: I-am reproșat faptul că a fost mai mult sau mai puțin ironic la adresa clubului FC Botoșani. 
    Motoacă: Tu mi-ai reproșat, iar domnul președinte m-a felicitat? Unii sunt dinamoviști în club, iar alții nu? Războiul ăsta al vostru tacit dăunează clubului. Domnul Bălănescu încearcă să intre într-un război și cu mine, dar e unul pe care nu îl poate câștiga!

Vezi și: 

DINAMO // Dan Nistor, ridicat la rang de simbol » Fanii au cerut să aiba poză ca Hîldan, pe autocar: „Reprezintă spiritul lui Dinamo!"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
7manuel
7manuel  •  18 Octombrie 2019, 19:41

Mimamo = debandada totală!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează