FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - DINAMO 0-0

DINAMO // Vlad Muțiu are printre cele mai mici salarii de la Dinamo, dar le-a luat fața jucătorilor aduși de Mircea Rednic!

Vlad Muțiu, 24 de ani, a prins 8 meciuri la Dinamo. A mai fost împrumutat la Tărlungeni, Vâlcea și la Afumați // FOTO: sportpictures.eu
Vlad Muțiu, 24 de ani, a prins 8 meciuri la Dinamo. A mai fost împrumutat la Tărlungeni, Vâlcea și la Afumați // FOTO: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2019 10:56

Mircea Rednic expune jucători noi în fiecare etapă. La Călărași, în remiza 0-0, a apărut Nabil Jaadi, fratele lui Reda, și mai urmează Parfait Mandanda, fratele portarului de la Marseille, rezerva lui Vlad Muțiu deocamdată. 

de Flavia Călușeru

Un jucător se impune printre cumpărăturile de iarnă ale lui Rednic: Vlad Muțiu. Portarul e surpriza din formula antrenorului care a reformat-o pe Dinamo în ultimele 3 luni, a fost titular la Călărași și s-a descurcat admirabil, a salvat punctul.

Muțiu a fost excelent în cel mai greu moment al "câinilor", singur cu Mediop, și a păstrat un punct pentru formația care achiziționează portari încontinuu.

Venise deja McDermott, irlandezul care anunțase că a semnat cu Dinamo ca să prindă naționala, dar n-a apărat nimic și i-a arătat lui Rednic că nu e îndeajuns de bun.

McDermott a fost alegerea lui Marius Iorga, șeful scoutingului de la Rin, antrenorul s-a repliat cu alt goalkeeper, cu Parfait Mandanda, 29 de ani, fratele lui Steve, portarul de la Marseille.

Mandanda, împrumutat de la Charleroi, n-a fost nici rezervă la Călărași, pentru că tocmai a semnat cu "câinii". El trebuie să-l scoată pe Muțiu din poartă în etapele următoare, McDermott e ieșit din calcule. Noul titular e Muțiu, care nu a costat nimic, a venit de la grupele de juniori.

87 de meciuria jucat Mandanda la Charleroi, cu care are contract din 2011. A mai jucat la Altay Izmir, Beauvais și Bordeaux

"Nu mă simt salvator al echipei, am intrat în poartă și am făcut ce am putut. E cam puțin un punct, ăsta e adevărul. Echipa arată bine, domină, doar că n-avem noroc. Călărași e o trupă bună, grea, mai ales aici"
Vlad Muțiu, portar Dinamo

Salariul minim

Muțiu, titularul de la Călărași, e portarul cel mai prost plătit al lui Dinamo. Sean McDermott, 25 de ani, adus de la Kristiansund, din Norvegia, câștigă 4.000 de euro lunar.

Parfait Mandanda primește cu o mie de euro în plus. Muțiu are 2.000 de euro pe lună, printre cele mai mici salarii ale titularilor din prima ligă românească. Mandanda e împrumutat de la Charleroi până la 30 iunie, ceilalți sunt definitiv jucătorii lui Dinamo.

Vezi și: Steliano Filip, înapoi la Dinamo?! Mircea Rednic pune condiții pentru la vară: „E prea frumușel, prea dolofănel”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
tequlix
tequlix  •  26 Februarie 2019, 03:58

Useru ala are dreptate, nici pe mine nu ma impresionat asa tare Zenke, inafara faptului ca pare un bivol din jungla, baga capu in pamant si fuge de nebun, fara vreo actiune gandita,mi-e nu imi suna a transfer reusit, mai era unu la noi de baga capu in pamant si fugea ca o gaina fara cap, dar a plecat de mult, te las sa ghicesti cine e :))

popescu222
popescu222  •  25 Februarie 2019, 22:13
Postat de dogred10 pe 25 Februarie 2019, 17:09

Ehh gresesti, cu Montini,Klimavicius,Ait Atmane, Aliji si Reda Jaadi i-au iesit, la minusuri ii putem trece pe McDermontt, Mustoe,Papazouglou, N'Diaye,Filip si nici Zenke nu ma impresionat, la vara vor pleca. Astept sa-i vad la debut si pe Dussaut, Christovao sau fratele lui Reda Jaadi ca sa ma pot pronunta.

Zenke e activ, destul de tehnic, centreaza bine... eu nu l-as trece la achizitii ratate, cel putin deocamdata.

dogred10
dogred10  •  25 Februarie 2019, 17:10
Postat de redbuldog pe 25 Februarie 2019, 13:49

Mintiti...McDermott,are unul din cele mai mari salarii 8k ,de aia nici nu mai vreea sa vina,au negociat intens sa scada de la 10 k...pana una alta Mutiu e titular de drept!

la cum joaca mcdonalds ala , drum bun, cu 10.000 economisiti puteam aduce insfarsit un stoper si un fundas dreapta.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează