FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI

DINAMO - VOLUNTARI. Iese scandal? La centru va fi Ovidiu Hațegan, considerat „omul de casă” al „câinilor”: „Uitați-vă la el când arbitrează!”

Ovidiu Hațegan va arbitra meciul Dinamo - FC Volunari
Ovidiu Hațegan va arbitra meciul Dinamo - FC Volunari

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iunie 2020 11:23 / Actualizat duminica, 28 iunie 2020 12:20

Ovidiu Hațegan (39 de ani) va arbitra partida Dinamo - FC Voluntari din această seară. Cel mai bine văzut „central român” îi va avea asistenți pe Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe.

  • Dinamo și FC Voluntari se întâlnesc astăzi, de la ora 17:00, în etapa cu numărul 6 a play-out-ului din Liga 1. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Plus, Digi Sport și TV Telekom Sport.

În trecut, Hațegan a fost acuzat de mai multe ori de faptul că ar avantaja Dinamo, iar recent, Adrian Porumboiu l-a acuzat pe „centralul” din Arad tocmai din acest motiv.

VIDEO Adrian Porumboiu despre Ovidiu Hațegan: „Uitați-vă la el când arbitrează CFR sau Dinamo”

Uitați-vă la Hațegan când arbitează CFR sau Dinamo. Are reminiscențe. Păi, cine a făcut cele mai mări nenorociri? CFR-ul! Acum, jos pălăria pentru că joacă fotbal. O să iasă campioană. Dar în anii de tristă amitire... Erau directive. Oamenii executau. Directivele nu plecau numai de la Crăciunescu. Plecau de la Federație, de la Ligă. Mircea Sandu și Mitică credeți că erau sfinți? 

Adrian Porumboiu în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”

„Mitică s-a supărat pe mine”

De asemenea, Porumboiu a afirmat în dialogul cu Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, că nu mai este într-o relație bună cu Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF.

„Eu spun ce s-a întâmplat. Nu mi-e frică! Ce prietenii? Prietenul te respectă! Dacă nu-i reciproc, nu se întâmplă nimic. Mitică s-a supărat pe mine că nu l-am votat. Da, nu l-am votat! Nu m-a influențat Ponta, dar au fost lucruri evidente pentru a trece peste ele. Dacă stăteau în banca lor...”, a mai spus fostul conducător al celor de la FC Vaslui.

Aș vrea să luați meciurile mele, cele 238. Dacă îmi găsiți 6 meciuri cu greșeli, vă rog să le publicați. Luați-le pe toate la mână. Dacă-i luați meciurile lui Balaj... Eu știu mai multe și am multe în deseagă! La procese mă duc cu documente, nu cu vorbe

Adrian Porumboiu

Dinamo, ultima în Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

CFR Cluj, prima reacție în cazul lui Bogdan Planic + campioana, în gardă înaintea derby-ului contra Craiovei: „Au jucători foarte buni”

Dănuț Lupu, atac la Florin Prunea: „Ajungi să te milogești și nu-ți dai demisia?!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (67)
creeperno
creeperno  •  28 Iunie 2020, 22:54

Mult ne-a ajutat azi :))

rocky2
rocky2  •  28 Iunie 2020, 22:08

Iese scandal in capul pseudoziaristilor de la hartia de impachetat ***! Hategan cat si Covaci au arbitrat impecabil etapa asta. Greu sa fii gigist frustrat de pierderea pana si a locului de vicecampioana eternă!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

139226857413709
Maximilian Alforno  •  28 Iunie 2020, 18:50

*** de ***....*** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează