FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Fanii lui Dinamo au lansat un nou proiect prin care sprijină echipa: „Vor intra mulți bani în club”

Articol de , - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021 15:14 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 15:33

Fanii lui Dinamo continuă să facă eforturi pentru a ajuta financiar clubul, aflat în insolvență din cauza datoriilor.

Azi, suporterii au lansat Dinamo Win, o platformă în care pot achiziționa diverse produse, iar jumătate din încasări vor merge către club.

Rednic sare în apărarea fotbalistului făcut praf de suporterii lui Dinamo: „Toți specialiștii îl judecă. Vina e a mea!”
DINAMO
Rednic sare în apărarea fotbalistului făcut praf de suporterii lui Dinamo: „Toți specialiștii îl judecă. Vina e a mea!”

VIDEO Giani Kiriță vorbește despre noul proiect al lui Dinamo: „Vor intra foarte mulți bani în club”

La eveniment au fost prezenți mai mulți foști jucători și antrenori ai clubului, iar Giani Kiriță a dat detalii despre proiect. În plus, acesta a pus presiune pe jucătorii lui Mircea Rednic, cerându-le să îndepărteze echipa din zona fierbinte a clasamentului Ligii 1.

„Platforma va fi atât de mare... E ceva unic. Nu s-a mai făcut în România. Am încredere totală că putem ajuta clubul. Adică 50% din încasări vor merge către club. Fanii se pot înscrie și își pot cumpăra orice, de la produse alimentare, electrocasnice și altele. Jumătate din încasări merg către club.

S-au făcut eforturi mari. Se lucrează de mult timp. E datoria noastră, a dinamoviștilor, să ne implicăm. Trebuie să ne unim. Dinamo are nevoie de bani, Dinamo are nevoie de susținere. Eu voi fi legătura dintre suporteri și platformă. Oamenii vor vedea că încasările se vor duce în club. Vor intra foarte mulți bani în club.

Dinamo are nevoie de bani pentru cumpăra jucători de valoare și de reveni unde a mai fost. Suntem într-o situație complicată, dar cred că în acest retur vor începe să câștigăm meciuri. Jucătorii trebuie să-și dea seama că se fac eforturi mari din afară. Trebuie să înceapă să câștige meciuri, măcar să ne menținem pe linia de plutire”, a spus Giani Kiriță.

Citește și: 

„Big Mac, pe tricoul lui Dinamo” » Ce pregătesc fanii din programul DDB

Mircea Rednic explică ce le-a cerut jucătorilor lui Dinamo: „Nu mă interesează spectacolul, vreau cele 3 puncte” + „Mi-aș dori un jucător ca Tamaș”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
yeti.
yeti.  •  23 Noiembrie 2021, 18:58

MinamoLose, Alibaba-ul lui Elias

alexpreda
alexpreda  •  22 Noiembrie 2021, 22:03

nu in club, ci la ddb, elyass si tararache.

misulica1
misulica1  •  22 Noiembrie 2021, 09:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează