FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO 0-0

Dinamoviștii asigură: "Nu ne interesează obiectivele Stelei, noi vrem să câștigăm și cu Astra"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 aprilie 2016 22:36

Sergiu Hanca și Andrei Marc au vorbit după remiza dintre Pandurii și Dinamo, scor 0-0. Cei doi consideră că acest punct este binevenit având în vedere că echipa lor a jucat mai bine de 20 de minute în 10 oameni. 

"Nu ne mulțumește acest punct pentru că noi am venit aici să câștigăm. Dar având în vedere că am jucat 20 de minute cu un om mai puțin, cred că e ok.

Nu ne interesează obiectivele Stelei, noi vrem să câștigăm și cu Astra și cu toată lumea. Trebuie să ne atingem obiectivele", a zis Hanca la Dolce.

"Am vrut să luăm toate punctele, chiar vorbeam la pauză și spuneam că avem șanse să câștigăm pentru că Pandurii cedează fizic în a doua repriză.

Eliminarea ne-a dat planurile peste cap însă. Nu se pune problema să ne dăm la o parte cu Astra pentru că avem un obiectiv de îndeplinit", a zis Marc la Digi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
vasy86le
vasy86le  •  25 Aprilie 2016, 14:46

Imi doresc sa castige Astra campionatul, dar nu imi doresc sa piarda Dinamo cu Astra, cel mai bine ar fi ca fcsb sa piarda sau sa faca egal cu pandurii,Astra sa castige in seara asta cu ASA si sa piarda cu Dinamo, restul nu mai conteaza.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  25 Aprilie 2016, 08:53

De vrut e usor, cu putut e mai greu. Dar, mai stii, poate arbitreaza Tudor. Cred ca s-a si trimis cerere de derogare, sa poata arbitra Dinamo doua meciuri la rand. Ca sa se atinga obiectivele...

bumix
bumix  •  25 Aprilie 2016, 08:49

cum a-ti mai cistigat cu 0-6 .

Vezi toate comentariile (37)
Comentează