FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviștii au încolțit-o pe Monica Iagăr: "Ar fi o rușine"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 20:39

Adrian Mutu, managerul general al lui Dinamo, a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește reconstruirea stadionului din "Ștefan cel Mare", transmițându-i un mesaj Monicăi Iagăr, actualul președinte al Clubului Sportiv Dinamo. 

"Sincer, nu știu ce se întâmplă. E o rușine dacă nu se face acest stadion pe banii altora. Dacă nu se face, înseamnă că nu se vrea să se facă. 

Nu se poate așa ceva. Vorbim de cel mai mare club al României, vorbim de echipa cu cei mai mulți suporteri care vin pe stadion, de echipa cu galeria cea mai frumoasă, cu cea mai mare tradiție, cu zeci de titluri în spate.

Fac un apel la Monica Iagăr să găsească cât mai repede o soluție. Sigur se vor găsi vinovați dacă stadionul nu se va face.

Eu i-am spus ceva și domnului Badea când l-am văzut ultima oară, dar nu știu dacă depinde de el", a declarat managerul "câinilor", la TV Digi Sport.

  • Stadionul Dinamo, alături de Stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești, se află în program de reconstrucție în vederea organizării EURO 2020

Citește și:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
gilos
gilos  •  20 Aprilie 2017, 11:28

De 25 de ani, acesti asa-zisi actionari de la Dinamo ne vand gogosi. Au tot promis stadion si n-au fost in stare de nimic. Daca nici acum, cand stadionul s-ar face pe banii altora, nu sunt capabili sa se puna de acord, ce mama dreac mai asteptam de la ei ?

travka
travka  •  20 Aprilie 2017, 08:52

cred ca tremura aia si Lagar dar mai ales Badea ca le-a zis Mutu liniuta ceva =)))

danirovl
danirovl  •  20 Aprilie 2017, 00:07

Stadionul Dinamo e concesionat pe viata prin contract!!!...probabil cu prelungirea conyractului catre urmasii astuia care l-a concesionat....un fel de vanzare pe 0 lei. Avem echipe la care nu stim care sunt propritarii...statul sau privati!....stadioane la fel...tara asta isi mai revine vreodata?!!?!!?!!!??!!!.?!..!.!.!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close