FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviștii îl alungă pe Gnohere din Ștefan cel Mare: "Dispari, «Bizonule»!"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 ianuarie 2017 20:52

Ultima declarație oferită de Harlem Gnohere a încins spiritele printre suporterii lui Dinamo.

Atacantul francez de 28 de ani a anunțat: "Chiar dacă nu comunic cu Andone și aşa va fi până la finalul contractului, sunt pregătit să mă întorc la antrenamente. Mi-am revenit după accidentare".

Suporterii "câinilor" îl apostrofează pe fotbalist pe rețelele de socializare și îi cer acestuia să plece cât mai repede de la Dinamo.

Mai mult, site-ul dinamo1948.club, un portal al fanilor clubului din Ștefan cel Mare, a publicat un articol cu titlul: "Dispari, «Bizonule»!".

În textul materialului i se cere clar lui Gnohere să părăsească formația alb-roșie: "E o declarație halucinantă, o declarație care îl descalifică din punct de vedere uman. Cred că această declarație îi va încheia cariera la Dinamo.

Nu Andone e de vină că ai negociat tu cu cine nu trebuie. Andone este unul dintre ai noștri, un dinamovist uriaș, tu doar un neavenit. Așa că fă bine și pleacă. Dispari! Adio!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
jokerox
jokerox  •  06 Ianuarie 2017, 12:45

Jucatorul acesta a inscris goluri pentru echipa Dinamo si vrea sa ramana la club. E un jucator valoros si trebuie sa il facem sa fie caine. Danciulescu a fost la Dinamo, apoi la "star" si apoi a facut istorie la Dinamo. Cred ca negocierile cu star sunt doar aberatii. Doar oamenii de nimic precum Marica si Tamas pot face asta. Hai sa ne gandim putin si sa il facem sa se simta caine rosu. Doar noi suporterii putem sa facem jucatorii normali sa devina si suporteri ai echipei, sa simta si sa respire alb rosu. Ce exemplu dati pentru ceilalti jucatori care inca sunt la club? Daca pleaca la star, lasati-l in place... multumiti-i pentru activitatea lui si apoi uitati-l. Uitarea doare cel mai mult.

guyencea
guyencea  •  06 Ianuarie 2017, 10:51
Postat de jack_the_stripper pe 06 Ianuarie 2017, 10:28

Fanii FCD1948B au uitat de urarile de bine pentru Falcos si au căsunat pe Bizon. Nu uitati sa faceti o coregrafie cu Buffalo Bill...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  06 Ianuarie 2017, 10:28

Fanii FCD1948B au uitat de urarile de bine pentru Falcos si au căsunat pe Bizon. Nu uitati sa faceti o coregrafie cu Buffalo Bill...

Vezi toate comentariile (51)
Comentează