FOTBAL  »  LIGA 1  »  U CLUJ-DINAMO, SÎMBĂTĂ, 21:30, DIGISPORT, LIVETEXT GSP.RO ŞI M.GSP.RO, COMENTAT LA RADIO GSP

Dinamoviştii se tem de Claudiu Niculescu: "Alo, Claudiu, deranjează şi tu păianjenul cu altă ocazie!"

Claudiu Niculescu le dă frisoane foştilor săi colegi de la Dinamo
Claudiu Niculescu le dă frisoane foştilor săi colegi de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2011 13:14

Dinamoviştii sînt în gardă înaintea partidei cu Universitatea Cluj, de mîine, 21:30, liveTEXT pe GSP.RO şi în direct la DigiSport. Sezonul trecut, "cîinii" au pierdut ambele meciuri cu echipa căreia i-au livrat şase jucători: Matache, Niculescu, Adrian Cristea, Boştină, Bazzi şi Voican!

"Vom avea un meci complicat, aşa a fost şi anul trecut, cînd, din păcate, am pierdut şase puncte din şase! Trebuie să ne luăm revanşa în faţa unei echipe foarte puternice, cu jucători valoroşi, cu mare experienţă, care au fost la Dinamo. Urmează apoi partida cu CFR şi dacă vom reuşi să scoatem maximum de puncte din aceste două meciuri, nu cred că ne mai prinde nimeni pînă la finalul turului", a spus Dragoş Grigore.

"Mergem la Cluj să cîştigăm ambele meciuri, şi cel cu U, şi cel cu CFR. Anul trecut se vorbea de blat sau că Universitatea e sora noastră mai mică, dar s-a demonstrat că nu a fost aşa. N-am luat nici un punct din cele şase puse în joc", a declarat şi Bălgrădean.

Dinamoviştii nu-şi uită fostul coleg. Sînt conştienţi că orice lovitură liberă din preajma careului e ca un penalty pentru Claudiu Niculescu. "Claudiu e cel mai bun prieten al meu de la Cluj, îi port un respect deosebit, dar sper să nu marcheze împotriva noastră", zice Grigore. Bălgrădean speră să nu-i cadă victimă atacantului de 35 de ani: "Sînt pregătit pentru orice. Ştiu cum bate Niculescu loviturile libere, dar sper să deranjeze păianjenul după jocul cu noi".

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (2)
manolo_mandoca
manolo_mandoca  •  28 Octombrie 2011, 17:24

haide ''U'',sa fie un meci frumos!!!!

viomarc
viomarc  •  28 Octombrie 2011, 14:32

Sa traiesti Claudiule,bine ca dai goluri cu Dinamo,cu Steaua ai fost varza.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează