FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviştii sînt dezorientaţi: "Nu ştiu ce obiectiv vom avea"

Articol de - Publicat duminica, 14 iunie 2015 17:58

Kamil Bilinski, golgheterul cîinilor din sezonul precedent, aşteaptă întăriri masive în Ştefan cel Mare, avînd în vedere că au plecat 12 fotbalişti şi au sosit în schimb doar Dia Saba, în teste, Corbu de la Urban Titu şi Iustin Popescu.

"Nu ştiu ce obiectiv vom avea, de aceea nu pot promite nimic. Nu am discutat despre acest lucru, deocamdată aşteptăm să mai vină jucători. E incredibil că eu la 27 de ani am ajuns să fiu veteranul lotului.

Mai aşteptăm jucători experimentaţi să vină să ne ajute. Am avut o discuţie cu domnul Negoiţă, dar tot ce am discutat rămîne între mine şi patronul echipei. Dinamo trebuie şi poate mai mult de mijlocul clasamentului", a spus Bilinski pentru GSP.ro

Vîrful cîinilor a urmărit aseară şi partida României cu Irlanda de Nord de la Belfast, scor 0-0: "Aţi scos bine un punct şi trebuie să recunoaştem că jocul nu a fost atît de bun".

Astăzi au sosit în cantonament Fai şi, de la echipa secundă, Robert Văduva şi Mihai Popescu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
bakunin
bakunin  •  15 Iunie 2015, 12:25
Postat de conasu_boeru pe 15 Iunie 2015, 10:57

Cum ce obiectiv , castigarea trofeului Champions League !!!

Tripla interna, n-a zis asa patrick "***" petre? :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  15 Iunie 2015, 10:57

Cum ce obiectiv , castigarea trofeului Champions League !!!

fibra
fibra  •  15 Iunie 2015, 09:22

Obiectivul e clar cu asemenea jucatori: salvarea de retrogradare. Sansele sunt mici.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează