FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dinu atacă și ultimul transfer de la FCSB: "Nu știu de ce trebuia deranjat! Trăia o retragere frumoasă"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 septembrie 2018 20:43

Cornel Dinu nu e de aceeași părere cu Victor Pițurcă și crede că Hristo Zlatinski nu este de nivelul FCSB-ului. Ba chiar e de părere că bulgarul ar trebui să se retragă.

"Nu ştiu de ce mai trebuia deranjat şi săracul Zlatinski, care îşi trăia undeva o retragere frumoasă din fotbal. Nu e un jucător care să ajungă la pretenţiile FCSB-ului, la ceea ce vor, să câştige campionatul", a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Mijlocașul defensiv de 33 de ani a venit gratis la FCSB după despărțirea de CS U Craiova. A debutat în meciul cu FC Botoșani, 2-2, dar a fost schimbat după doar 45 de minute.

Hristo Zlatinski a venit la Craiova după despărțirea de Ludogoreț. A jucat 12 meciuri în naționala Bulgariei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
bulletproof
bulletproof  •  05 Septembrie 2018, 13:51

Dar tu, ... tu când te ... 'retragi' ... ?!?

utraian
utraian  •  05 Septembrie 2018, 00:15

2. Poate ma confunzi cu aplaudacii aia 5. Numai ei pot reusi sa piarda campionate impotriva unor amatori de 2 lei, ca voi si ca altii. Mai ales cand JJ ne-a si zis ca toti sfintii urmaresc meciurile, iar Sf Maria ii da egaluri cand are nevoie.

utraian
utraian  •  05 Septembrie 2018, 00:13
Postat de prazburg1948 pe 04 Septembrie 2018, 23:33

Craiova a pierdut acasa 1-0 cu chiajna dupa cartonasul rosu primit de donkor in minutu 18 parca, voi ati pierdut campionatul cand v-a dat Cristea gol si echipa lui era in 10 oameni, aia inseamna ciuca batailor amice!

Nu prea am chef sa-ti explic. 1. dupa exemplul pe care mi l-ai oferit bag de seama ca nu prea intelegi ce inseamna "ciuca batailor" si poate n-ai inteles la ce echipa m-am referit. Deja cand nu intelegi dr. nimic dintr-un text dat si amesteci cuvintele ca sa incerci cumva sa-ti fac un avantaj, atunci apar problemele. Pana la meciul cu Dinamo, Craiova avea mari probleme acasa, tot dadeau vina pe teren, pe brazde, pe recolta de porumb si pe situatia geo-politica. A venit Dinamo si i-a readus pe drumul cel bun.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează