FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA - STEAUA 1-0

Dinu Gheorghe: "Steaua e prima la categoria «proştii proştilor», ne-au detronat" ;)

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 septembrie 2010 00:00

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, vorbeşte despre înfrîngerea suferită de Steaua pe terenul Unirii Urziceni şi mărturiseşte că nu s-ar fi aşteptat la un asemenea rezultat în partida de la Urziceni.

"După acest meci am pierdut locul 1 la categoria proştii proştilor, Steaua e prima. Noi eram în top după ce am păţit cu Dinamo, dar în această seară, lucrurile s-au schimbat.

Bucşaru e un om care ştie ce vrea, ştiam că se va juca doar pe teren, însă nu speram la o victorie pentru Unirea. Credeam că bate Steaua, însă n-a fost să fie aşa", a spus Dinu Gheorghe la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (114)
metilic1
metilic1  •  13 Septembrie 2010, 08:47

Intr-adevar infrangere rusinoasa...in afara de bara lui Stancu n-am jucat mai nimic..dar nea gh. asta ar trebui sa taca din gura, ca el a urlat cel mai tare ca vezi domnule va fi blat; ei uite ca acei copii au jucat cu mare ambitie si le-au dat peste nas la toti..sincer sa fiu a fost un dus rece foarte binevenit..poate isi baga mintile in cap si isi dau seama ca nu se castiga meciurile doar cu simpla prezenta pe teren..putin bun simt si cumpatare in declaratii n-au omorat pe nimeni..Forza Steaua

disperatul
disperatul  •  12 Septembrie 2010, 18:30

Maftei-steaua-1-0

crss21
crss21  •  12 Septembrie 2010, 17:59

ce spart e vexus ala :)) cica nu o sa rada nimeni de ei ca au luat bataie de la urziceni.. pai cum sa nu rada ma incompetentule din moment ce ati cumparat toata echipa de la urziceni si ati trimis p'aia de la echipa a 2 a? =))) doamne ce rupt ... si mai e 1 care cica sunt numai injuraturi in comentariile rapidistilor, pai uitate ma bunule si in comentariile voastre si ai sa intelegi

Vezi toate comentariile (114)
Comentează