FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

EXCLUSIV Antrenorul din play-off așteaptă noul contract, dar nu negociază direct cu patronul: „Să vedem ce vor ei, să vedem ce putem noi”

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 10:40 / Actualizat marti, 19 martie 2024 11:13

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, va negocia cu impresarul lui Bernd Storck (61 de ani) termenii noului angajament al neamțului cu covăsnenii.

Sepsi a ajuns din nou în play-off-ul Superligii, a început prost această fază, 1-2 cu FCSB pe Arena Națională, iar etapa viitoare joacă pe teren propriu contra celor de la CFR Cluj.

„Dinamitează” Superliga? Patronul clubului vrea 3-0 la „masa verde” după „cazul Matei”: „Vorbesc cu avocatul!”
SEPSI
„Dinamitează” Superliga? Patronul clubului vrea 3-0 la „masa verde” după „cazul Matei”: „Vorbesc cu avocatul!”

Energii negative s-au abătut asupra grupării din Covasna. Pe lângă accidentări, acuze formulate de către Victor Angelescu la adresa clubului din Sfântu Gheorghe, exilarea lui Mihai Bălașa și Jonathan Rodriguez, iureșul iscat de depistarea pozitivă a lui Cosmin Matei la o testare doping completează tabloul situației de la Sepsi.

Bernd Storck are cel mai mare salariu de la Sepsi: 15.000 de euro/lună

În pauza competițională, Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, și-ar dori să rezolve situația contractuală a lui Bernd Storck, în sensul că gruparea pe care o conduce vrea să continue cu antrenorul german și din vară. Neamțul are angajament cu Sepsi până în iunie.

Conform Prosport, Dioszegi a luat legătura cu impresarul tehnicianul, iar patronul a confirmat pentru GSP.ro că astfel va discuta termenii noului acord.

La începutul lunii ianuarie, Gazeta Sporturilor scria despre un detaliu în ceea ce-l privește pe Storck, faptul că a fost singurul pentru care Laszlo Dioszegi a abdicat de la filosofia sa în privința salariilor. A fost de acord să-i achite germanului 15.000 de euro salariu lunar, depășind plafonul de 10.000 de euro/lună impus la Sepsi.

Pentru ceea ce va urma, este clar că Storck va dori o mărire salarială, rămâne de văzut dacă Laszlo Dioszegi va ajunge la consens cu agentul tehnicianului. Momentan, șeful clubului a fost de acord cu ceea ce a decis antrenorul, să renunțe la serviciile lui Mihai Bălașa și Jonathan Rodriguez.

Sepsi nu e atrăgător ca FCSB sau CFR, suntem în clasa de mijloc, cu un salariu maximum de 10.000 de euro. Filosofia e bine definită. Dacă faci o excepție, ai pierdut tot. Nu avem 10 milioane de euro în bancă pentru a face excepții. 10.000 de euro pe lună și să fie și jucător bun, asta a fost politica noastră
Laszlo Dioszegi, patron Sepsi

Un prim semnal pozitiv pentru Sepsi: „Ar vrea și el"

Laszlo Dioszegi a detaliat pentru Gazeta Sporturilor cum vor decurge negocierile pentru a continua relația cu Storck.

"Nu discută direct cu noi, are un agent din străinătate. Am stat la discuții preliminarii, o să vedem în această săptămână sau în următoarea, cum vom încheia convorbirile.

Să vedem ce vor ei, să vedem ce putem noi! Sperăm să ajungem pe aceeași undă. Contractul actual este valabil până în vară, dar noi vrem să continuăm. Am auzit că și el vrea! Asta e bine. Am stat de vorbă, dar ceva general, ce-am vrea din vară, ce jucători am dori. Acum, trebuie să stăm pe scaun și să discutăm detaliile", a comentat Dioszegi pentru GSP.ro.

1,7este media punctelor per meci adunate de Bernd Storck la Sepsi, el începând munca la ardeleni în decembrie 2023

Laszlo Dioszegi despre scurta sa carieră în fotbal: ”Eram și zecar, dar am fost leneș, hai să zicem lent, nu-mi plăcea cu fuga”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Reacție contondentă a clubului Farul Constanța, după ce Rapid s-a lansat în transferul verii » Gică Popescu: „Ar trebui să fie mai atenți!”

EXCLUSIV // VIDEO Viața unui francez la Sibiu: „Așa-i văd eu acum”. Cum îi asimilează pe români comparativ cu ceea ce știa de la Paris: „Acolo, sunt mulți pe marginea drumului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1945sv0509
1945sv0509  •  19 Martie 2024, 17:49

Din pacate dl. Storck nu cunoaste semnificatia cuvantului "omenie" in supermamaliga mioritica.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează