FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

EXCLUSIV Reacție contondentă a clubului Farul Constanța, după ce Rapid s-a lansat în transferul verii » Gică Popescu: „Ar trebui să fie mai atenți!”

Gică Hagi (59 de ani) nu crede că Louis Munteanu (21 de ani) va mai continua la Farul și din stagiunea viitoarea / FOTO: Imago
Gică Hagi (59 de ani) nu crede că Louis Munteanu (21 de ani) va mai continua la Farul și din stagiunea viitoarea / FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2024 13:46 / Actualizat luni, 18 martie 2024 16:51

Gică Popescu, președintele echipei Farul Constanța, a taxat declarația lui Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, care a transmis că-l dorește pe atacantul Louis Munteanu, jucător împrumutat de Fiorentina la Constanța. „E lipsă de fair-play”, a comentat legendarul fotbalist, care a replicat că jucătorul de la Farul nu are nevoie de motivație suplimentară înaintea meciului cu FCSB.

Subiectul zilei este legat de posibilul interes pe care Rapid l-ar putea manifesta pentru transferul lui Louis Munteanu, 21 de ani, atacant care joacă pentru Farul, împrumutat fiind de Fiorentina. Acționarul Rapidului, Victor Angelescu, a făcut anunțul public.

Prima decizie a lui Zeljko Kopic după eșecul de la Sibiu: „Câțiva pași înainte, un mare pas înapoi”
DINAMO
Prima decizie a lui Zeljko Kopic după eșecul de la Sibiu: „Câțiva pași înainte, un mare pas înapoi”

Știrea vine în contextul în care vârful i-a înscris o "dublă" Rapidului chiar pe Giulești, în primul meci din play-off. Munteanu evoluează la Farul sub formă de împrumut, iar giuleștenii sunt pregătiți să pornească discuțiile cu Fiorentina pentru transferul jucătorului.

Gică Popescu îi avertizează pe adversari: „În baza relațiilor cu Fiorentina, vă dați seama că am avea prima opțiune”

Nu a întârziat să apară o reacție din partea campioanei en titre a României. Gică Popescu, președintele Farului, i-a acuzat pe partenerii de competiție de lipsă de fair-play! Fostul căpitan al naționalei a fost tăios în discursul său, atunci când a fost chestionat de Gazeta Sporturilor despre subiect.

„Nu avem nicio clauză în contractul cu Fiorentina vizavi de Louis Munteanu. Totuși, în baza relațiilor pe care le avem cu Fiorentina, îți dai seama că am avea prima opțiune la vară. Dar nu este momentul să discutăm acum despre asemenea lucruri, în plină competiție, în plin sezon.

Eu cred că orice club ce și-l dorește pe Louis Munteanu, repet, ținând cont că suntem în plină competiție, ar trebui să fie mai precaut. Oamenii clubului care l-ar dori pe Louis Munteanu ar trebui să fie mai atenți la declarații ce pot fi interpretate.

Fiind în competiție, acel jucător fiind la o adversară, nu poți să ieși public să declari... Chiar dacă e adevărat. Nu e fair-play! Noi, Farul, suntem în play-off cu Rapid, ar trebui ca toți oficialii, reprezentanții, cluburilor să fie atenți la declarații ce pot influența situații.

5goluri și 3 assist-uri a adunat Munteanu pentru Farul în 24 de meciuri

Nu se fac astfel de lucruri! Astfel de chestiuni... (ridică vocea) E doar o chestiune de fair-play. Competiția e în desfășurare, noi ne luptăm cu Rapid în același play-off, venim după o evoluție foarte, foarte bună în Giulești, pur și simplu, nu se fac astfel de declarații", a ripostat Gică Popescu pentru Gazeta Sporturilor.

Mesajul lui Gică Popescu pentru adversari înaintea meciului direct cu FCSB

Chestionat ce părere are, dacă nu cumva Victor Angelescu ar fi dorit să-l motiveze suplimentar pe Louis Munteanu în perspectiva etapei viitoare, meci Farul - FCSB, mai ales că Rapid e în cursa directă pentru titlu cu echipa lui Gigi Becali, Gică Popescu a replicat, pe același ton, dur:

„Nu trebuie să-l motiveze Rapid sau orice alt club pe Louis Munteanu! Îl motivăm noi suficient, și pe el, și pe ceilalți fotbaliști. Munteanu nu are nevoie de motivații exterioare, are cea mai bună motivație la Farul".

1,5milioane de euro este cota atacantului împrumutat de Fiorentina la Farul pentru acest sezon

Victor Angelescu, ferm: „Trebuie să vorbim cu Fiorentina, vom încerca să-l aducem”

„Ni-l dorim pe Louis Munteanu, este una dintre țintele noastre pentru vară, mai ales dacă Rrahmani va pleca. Este unul dintre cei mai buni atacanți români. Nu pot să intru în discuții, în detalii, dar suntem interesați de el.

Trebuie să vorbim cu cei de la Fiorentina, mai sunt și alte cluburi interesate, dar vom încerca să-l aducem. Este o țintă clară pentru noi, a demonstrat că este unul dintre cei mai buni atacanți din Superliga. Este tânăr, ne-a dat și nouă două goluri.

Avem doi atacanți, Rrahmani și Burmaz. Noi credem că dacă Rrahmani va juca cum a jucat până acum, va fi foarte greu să-l ținem. Louis Munteanu ar fi un înlocuitor perfect. S-ar potrivi la noi, e un jucător de perspectivă pentru echipa națională. Rapid este interesată de el", a spus Victor Angelescu, pentru Fanatik.

VIDEO. Louis Munteanu, petrecere în club după „dubla” din Rapid - Farul 1-2

Citește și alte știri:

LIVE ORA 20:30 Petrolul - FCU Craiova, meciul care închide prima etapă de play-out! Echipele probabile + cele mai tari cote

live de la 17:30 UTA - FC Voluntari » Duel tare în prima etapă din play-out. Echipele probabile + Cele mai tari cote

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
lunetistu
lunetistu  •  19 Martie 2024, 14:33
Postat de racetrack pe 18 Martie 2024, 14:30

Acum cateva zile, Hagi spunea ca nu pot sa-l tina si ca nici el probabil ca nu mai vrea. Acum de ce se supara, ca-l for altii?

Invidia ca le sufla Sucu in ceafa si afaceri !

aldan
aldan  •  18 Martie 2024, 22:57

Victor, tati, cui speri tu sa vinzi ratangiul asta care nici la Fiorentina primavera n-are loc?... Sau ai aruncat-o la harneala, sa camuflezi neputinta unei aparari aburita de doua ori de ametitul asta?...

Van_Basten
Van_Basten  •  18 Martie 2024, 21:32
Postat de Dobermannul pe 18 Martie 2024, 19:37

Vorbim despre omenii nedovedite ci doar banuite, dar ne facem ca nu vedem terorism si crima organizata in galerie la Rapid sau interlopi in preajma CFR.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează