FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Prima decizie a lui Zeljko Kopic după eșecul de la Sibiu: „Câțiva pași înainte, un mare pas înapoi”

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2024 12:24 / Actualizat luni, 18 martie 2024 13:06

Dinamo a pierdut la Sibiu, 0-3 cu Hermannstadt, o ia, din nou, de la capăt, pe drumul greu pentru evitarea retrogradării. Zeljko Kopic nu i-a lăsat liberi pe jucători acum, imediat după meci, urmează antrenamente intense la Săftica, abia în week-end jucătorii au pauză. Croatul rămâne fidel filosofiei sale.

Există viață la Dinamo și după 0-3 la Sibiu! "Câinii" au fost treziți la realitate după eșecul cu Hermannstadt, în prima etapă de play-out. Aproximativ 4.000 de suporteri, din toată țara, au încurajat echipa și la finalul partidei de pe malul Cibinului, manifestându-și încrederea în Zeljko Kopic și planul său de a salva formația de la retrogradare.

Primii pași ai lui Zeljko Kopic pe stadionul Dinamo: „Aici e istoria. Și viitorul”. A dezvăluit cum a decurs discursul de angajare pentru unii fotbaliști
DINAMO
Primii pași ai lui Zeljko Kopic pe stadionul Dinamo: „Aici e istoria. Și viitorul”. A dezvăluit cum a decurs discursul de angajare pentru unii fotbaliști

Dinamoviștii au trei zile libere în week-end, în rest, trag tare că vine Petrolul

Reveniți la București, roș-albii vor începe de marți, mâine, pregătirea etapei de acasă cu Petrolul Ploiești, după pauza competițională prilejuită de meciurile echipelor naționale. Antrenorul croat a fixat un program flexibil, în care jucătorii vor avea abia în week-end liber!

  • Marți și miercuri sunt zile de antrenamente intense.
  • Joi, o parte dintre jucători vor fi implicați într-un meci amical, alți fotbaliști se vor antrena separat.
  • Vineri, sâmbătă și duminică jucătorii au liber.
  • De lunea viitoare, se revine la pregătiri pentru a intra în linie dreaptă în vederea meciului cu "găzarii", de acasă.

Zeljko Kopic are același discurs temperat: „Nu poți ajunge direct la lună! Drumul este greu”

Zeljko Kopic a făcut din nou apel la stabilitate, va avea discuții ample cu jucătorii săi, în vestiar, la Săftica.

4fotbaliști dinamoviști sunt la primele reprezentative de seniori ale țărilor lor: Railean (Moldova), Velkovski (Macedonia de Nord), Edgar Ie (Guineea Bissau) și Abdallah (Madagascar), plus alți trei la naționalele României de juniori, Bordușanu, Amzăr și A. Irimia

"Nu e vorba atât de rezultat, ci de performanță. Este greu să spui ceva după un joc ca acesta, a fost mult sub standardele noastre de joc recent.

Pentru mine este o dezamăgire pentru că facem mereu câțiva pași înainte și un mare pas înapoi. U Craiova 1948 prima jumătate, CFR a doua jumătate, iar acum prima jumătate. Reprize.

4victorii, o remiză și două eșecuri a înregistrat Dinamo în ultimele șapte etape din L1

Înțeleg că nu suntem o echipă care poate fi întotdeauna la nivelul maxim. Încă muncim să ajungem acolo. Dar nici nu putem merge atât de mult sub nivelul nostru normal de performanță", a reacționat croatul pentru GSP.ro.

Mă interesează exclusiv să scap clubul de la retrogradare. Este firesc să ai suișuri și coborâșuri într-un astfel de proces. În viață, în special în fotbal, nu poți realiza nimic ușor. Întotdeauna, drumul este greu. Acesta este procesul. Nu poți ajunge direct la lună!

Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

VIDEO. Zeljko Kopic, provocat de reporterul GSP să facă un exercițiu de imaginație: ce ar face dacă ar salva Dinamo de la retrogradare

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // VIDEO Viața unui francez la Sibiu: „Așa-i văd eu acum”. Cum îi asimilează pe români comparativ cu ceea ce știa de la Paris: „Acolo, sunt mulți pe marginea drumului”

EXCLUSIV // VIDEO Cel mai cunoscut executant de lovituri libere din România, interzis pe viață la procedeul care l-a făcut maestru: „Mă uit cu jind”. Decizie extremă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dobrin
dobrin  •  18 Martie 2024, 15:53

Ăsta ii alearga prea tare, cand vine meciul sunt deja lesinati.

mirker
mirker  •  18 Martie 2024, 15:03

va asteapta Dumbravita la derby ora 11 la anul!

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  18 Martie 2024, 13:15

"Superliga Relegation Group" - romaneste nu mai stiti sa scrieti? Tradatori de limba si tara.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează