FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ. Damjan Djokovic își cere banii! Răspunsul lui Dan Petrescu după răbufnirea croatului

Damjan Djokovic are 3 titluri în palmares cu CFR Cluj
Damjan Djokovic are 3 titluri în palmares cu CFR Cluj

Articol de - Publicat sambata, 08 august 2020 11:11 / Actualizat sambata, 08 august 2020 12:58

În cadrul unui interviu-eveniment pentru GSP.ro, Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, i-a răspuns lui Damjan Djokovic (30), mijlocașul ardelenilor care s-a plâns zilele trecute de neplata salariilor.

„Am văzut ce a spus Djokovic despre datorii. În pandemie, nu e ușor nicăieri în fotbal. Trebuie să înțelegem că e o situație specială. Banii se vor lua. Nu există echipe în lumea asta care să nu aibă probleme”, a declarat Petrescu pentru GSP.ro.

Damjan Djokovic: „Nu vreau explicații, ci banii în cont”

„Nu ştiu cine a promis ce a promis, dar întâi jucătorii trebuie să fie plătiţi. Noi nu suntem plătiţi din luna martie şi cred că e ceva inadmisibil. Nu ştiu cine ce transferuri promite, dar cred că grupul acesta care a câştigat pe teren trebuie să fie plătit. În rest, toate promisiunile sunt istorie. 

Nu vreau explicaţii, vreau să văd banii în cont, la fiecare om din echipa asta”, a declarat Djokovic, care nu a fost pe teren la meciul decisiv pentru titlu, după ce a fost confirmat cu noul coronavirus. 

VIDEO Intervenția lui Bogdan Mara la GSP Live, după ce clujenii au reușit să cucerească al treilea titlu consecutiv

Citește mai multe știri din Liga 1:

După ce logică judecă FRF? Continuă deciziile absurde ale comisiilor Federației

Ionel Dănciulescu își arată colții! Pe cine dă vina pentru situația de la club: „Problema e că am dat încredere unor antrenori”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (86)
emil1986
emil1986  •  08 August 2020, 22:02

Pentru guess.why si pentru toti prostii care spun ca FCSB nu e Steaua. Da, specie de prost, ai dreptate FCSB nu e Steaua. FCSB este Steaua veche, cea infiintata in 1947, iar Steaua actula sau Steaua noua, cum doriti sa-i spuneti, este cea infiintata in 2017. E o mica, mare diferenta. Steaua veche, adica FCSB, are milioane de suporteri si o istorie uriasa in spate, in timp ce Steaua infiintata in 2017 nu are nici un fel de performanta. Hai sa vedem daca ati inteles sau sunteti un functional adevarat?

pirucul
pirucul  •  08 August 2020, 20:11
Postat de Dan Stanescu pe 08 August 2020, 18:57

Bai tarane chiar nu poti fara sa jignesti,asta este adevarul ..sunteti o echipă mica care nu are suporteri,eu merg la stadion din 83 si am asistat la multe meciuri mari cu stadionul plin nu ca ca la voi care cuceriți titlul,mergeți în cupe Europene si abia va strangeti 2-3 mii.stau si citesc si ma minuneze cat de aroganți sunteti ,țărani prost îmbrăcați si fudul.

si pana la urma pe care craiova o sutii? pe aia a lui mitittelu sau aia avortata in B.

pirucul
pirucul  •  08 August 2020, 20:09
Postat de Dan Stanescu pe 08 August 2020, 19:07

Aia care stiu geografie nu voi doi ,***,Craiova Si Clujul sunt două orașe mari ale României,la revoluție Craiova era al doilea oraș al tari ca populație si ca industrie(voi creșteati oi si magari)iar ca si aspect in ciuda a cea ce se spune eu cred ca este mai frumoasa Craiova(imagini google).aveti dreptate acum economic sunteti peste noi ,sunteti cei mai buni culegatori de sparanghel din Europa si IT,sa fim corecti.primul primar de oraș mare arestat,crime ,violuri ca si la Craiova,Timisoara,Bucuresti,Vaslui...toată România este asa nu mai voi credeti ca in Cluj este diferit.voi doi sunteti cred tot cea ce a dat Clujul mai prost,pa!?

1-3 ,doare nu ?

Vezi toate comentariile (86)
Comentează