FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

După ce logică judecă FRF? Continuă deciziile absurde ale comisiilor Federației

Discuția liniștită între Dănciulescu și Becali FOTO Captură TV
Discuția liniștită între Dănciulescu și Becali FOTO Captură TV

Articol de , - Publicat vineri, 07 august 2020 22:39 / Actualizat sambata, 08 august 2020 00:40

FCSB a fost amendată cu 30.000 de lei după ce Becali a stat de vorbă cu Dănciulescu, în timp ce UTA a primit o sancțiune de 10.000 de lei după ce suporterii au intrat pe stadion, au aprins torțe, au dat cu petarde și i-au agresat pe rapidiști în parcare.

În 2020, Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal continuă să ia niște decizii absurde! Cel mai clar exemplu este cel petrecut zilele trecute, când s-au anunțat sancțiunile din ultima perioadă. Iar cele mai importante cazuri judecate sunt ale celor de la FCSB și UTA Arad.

După ce logică judecă FRF? Continuă deciziile absurde ale comisiilor Federației
Imagini ca la derby-urile argentiniene la Arad FOTO Facebook


FCSB a fost amendată cu 30.000 de lei după ce înaintea returului cu Dinamo din Cupa României, Gigi Becali a apărut la marginea terenului, în zona băncilor. A vorbit un pic cu fotbaliștii lui, cu cei pe care i-a avut prin preajmă, apoi l-a întâlnit pe Ionel Dănciulescu, team-managerul roș-albilor, și a mai discutat și cu el. Observatorul partidei l-a văzut pe Becali și a notat în raport că acesta a încălcat regulile din protocolul medical.

Gestul lui Becali a fost încadrat la punctul 15 din amenzile stabilite de FRF, adică la "permiterea accesului în zona vestiarelor a unor persoane care nu se află pe lista stabilită de clubul organizator sau care nu dețin documente de acces (ID-uri/legitimații eliberate de clubul organizator).

Torțe, fumigene, scandări rasiste și bătăi

În schimb, clubul UTA a scăpat cu o amendă de 3 ori mai mică pentru un haos de nedescris! La meciul de la Arad cu Rapid, peste 50 de suporteri ai gazdelor au urmărit partida din spatele uneia dintre peluzele stadionului "Motorul" din Arad. În timpul meciului, unii dintre ei au intrat însă în arenă!

În plus, pe durata primei reprize, pe transmisiunea meciului s-a putut auzi cum fanii celor de la UTA folosesc o serie de scandări reprobabile la adresa giuleștenilor.

Suporterii au aprins și câteva materiale pirotehnice, iar în imaginile surprinse la TV s-a putut observa că n-au respectat nici normele de distanțare fizică impuse de autorități. În timpul partidei, câțiva fani au sărit gardul și au intrat în peluza stadionului!

Mai mult, la finalul partidei, în drumul spre autocarul Rapidului, la câteva secvențe după meci, Dan Alexa a fost atacat de mai mulți susținători arădeni. "Chirurgul" a încercat apoi să se adăpostească, dar asupra lui s-au năpustit alți ultrași. Poliția și forțele de ordine de la stadion au reacționat cu întârziere, astfel încât antrenorul Rapidului a trebuit să se descurce singur.

VIDEO Dan Alexa, bătaie parte în parte cu fanii celor de la UTA Arad

FCSB. Gigi Becali, atac la Răzvan Burleanu și la Gino Iorgulescu: „Mi-a zis «Bine, măi Gigi, contează la tine 300.000 de euro?!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (63)
blackknight
blackknight  •  10 August 2020, 10:32

FRF e o gluma proasta! sa nu uitam ca: - finalistele cupei romaniei nu trebuiau sa fie in finala , dar au fost din cauza deciziei FRF - dinamo trebuia LASATA SA-si JOACE restantele, dar nu a fost pentru a se salva iasul (si pentru a forta lpf sa treaca la 16 echipe) - schimband numarul de puncte din playout si nejucandu-se vreo 2 partide din play-off, craiova trebuia sa iasa campioana si atunci frf a schimbat iar regula ca sa nu se faca de *** la uefa! - amenzi date total aiurea si ilogic... well... welcome to romania! corupti pana in maduva oaselor! parca nici pe vremea lui dragomis si sandu nu eram in halu asta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  08 August 2020, 16:26
Postat de florar pe 08 August 2020, 11:06

Pai pe criteriul asta Dinamo ar trebui sa fie desfiintata...Atati patroni au fost pe la puscarie si in plus voi ,continuatorii Militiei sunteti protejati la greu...Cum poate sa-l amendeze pe Becali daca si Danciulescu tot fara masca era?Stii ca la banca de rezerve doar un singur oficial nu are obligatia de a purta masca?Si ce ne facem cu vizitele ca la muzeu la Saftica....?

Ce paralel esti! JJ a fost amendat ca era unde n-avea ce cauta, nu ca n-avea masca! Dar e greu pt gigime!

pompescu
pompescu  •  08 August 2020, 15:13
Postat de leul_90 pe 08 August 2020, 12:50

Ai vreo dovada ca a fost in vestiar?? Asa pot sa inventez si eu ca Gino Iorgulescu a fost in pauza meciului finalei campionatului in vestiarul celor de la CFR! Pe ce iti bazezi informatiile, inafara articolelor de tip cancan a celor de la gsp??

Ma bazez pe faptul ca esti gigist prost. Scuze pentru pleonasm.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează