Comentarii (301)
976569435687052
Budica Stancu  •  21 Februarie 2020, 09:47

Avem cei mai comunisti anchetatori,sunt impotriva capitalului romanesc , capitalul strain sburda si face profit si noi ramanem saraci.Deoarece nu se vrea sa ne imbogatim!S-a demonstrat ca e mita sacul cu bani confiscat?Omul a fost si condamnat , dar s-a demonstrat ca e mita?Eu sunt nelamuritsi de aceea sunt sceptic la ceea ce am citit!Urez judecata dreapta!Daca banca are banii si asa spalati , sunt in tara si vor produce valoare .Unde e deranjul?

zorrozabal
zorrozabal  •  20 Februarie 2020, 19:45
Postat de parpalache pe 20 Februarie 2020, 10:39

Totusi actiunea DNA nu e prematura?Dupa mintea mea intai trebuiau sa dovedeasca ca expertul nu a tinut cont de valoarea de circulatie a terenurilor in Voluntari-ceeace nu e greu dat fiind registrele notariale-condamnarea DEFINITIVA a expertului,apoi REVIZUIREA sentintelor date in baza acelei evaluari dovedite ca frauduloase!Iar in ce priveste "agatzarea"lui Becali pentru mituirea expertului,e greu de dovedit!Ar insemna ca expertul singur sa-si ingreuneze situatia!Ceeace nu va face!Iar detectivi ca alde"Colombo",se gasesc numai...in filme!"Depasite"!

Asa cum ai zis chiar tu-in alt comentariu-pana la acea revizuire-daca se va gasi cineva care sa aiba interes sa faca cerere de revizuire-vor trece 10 ani!Iar pana atunci procurorul ori va fi promovat Procuror General,ori va ajunge...unul din avocatii lui Becali!Dar Becali?El ori va ajunge Presedinte,ori comisar european!Ca asa e lumea!

parpalache
parpalache  •  20 Februarie 2020, 19:39
Postat de whiteredarad pe 20 Februarie 2020, 13:09

Lucrurile par sa o ia razna . Despre despăgubirea supraevaluată (fraudulos, cum pretind procurorii _ imi vine sa rad, ca vinovat este evaluatorul. Nu Becali l-a ales, si ar trebui demonstrata o mita data de Becali , acestuia pentru a evalua gresit ( supraevaluat ) . Are DNA...asaceva ? Apoi, cum isi muta Becali banii este alta treaba, e doar a lui, mutarea banilor nu poate sa schimbe cum i-a castigat, nu are relevanta, procurorii , in acuzatii....cam bat campii. Cu ce i-ar ajuta sa imprastie banii castigati de el, daca nu s-a demonstrat ca nu i-a castigat cinstit ?.Mi se pare ca se pescuieste in ape tulburi si ca sefii ierarhici din DNA nu isi fac treaba. Ei trebuie sa verifice daca subordonatii au probe solide, revelatoare la dosare. Daca au sa trimita dosarul in instanta, daca nu au..atunci a sicana bancile si clientii lor nu e in regula. Pina vor dovedi asta...Becali pare a fi, intradevar sicanat. De ce ?

Mita e greu de dovedit,fara flagrant!(Dar in cazul asta se naste o mare intrebare:Cum a inculpat DNA lui Kovesi atatia politicieni,pe baza unor denunturi,despre presupuse mituiri petrecute in urma cu...zece ani?)Revenind la Becali,chiar daca expertul ala nu e nebun sa se autodenunte-si sa restituie prezumtivul milion(milion vine de la"miluire"?),tot i se poate retine infractiunea de abuz in serviciu-daca era evaluatorul ANRP-sau de marturie mincinoasa-daca era evaluator judiciar,numit in instanta!

partea47mea
partea47mea  •  20 Februarie 2020, 15:25

Pus ca rie!

alexbibirica1
alexbibirica1  •  20 Februarie 2020, 15:19
Postat de bizantinul pe 20 Februarie 2020, 14:27

Dupa cate inteleg suma obtinuta de Geambazi a fost in urma unei hotarari judecatoresti irevocabile. Drept pentru care acesti bani nu pot fi considerati ca provenind din infractiuni. Ce a facut Geambazi cu ei, daca i-a dat si lui Becali, se poate vedea din tranzactii, dar cata vreme banii nu sunt din infractiuni, e treaba lui ce face cu ei.

Ok. Inseamna ca subt slte interese daca statul roman permite unui procuror sa faca astfel de lucruri. Bine, romania cu r ... e campioana la amenile primite de la CEDO.

mateodamiano7
mateodamiano7  •  20 Februarie 2020, 14:53

Nu pot sa cred! Ingerasul asta, in blana de oaie, sa faca frauda? Despagubire frauduloasa? Nu se poate, nu "ne-a" Gigi! "Ne-a" Gigi e un neprihanit!

1202437626461300
Anton Gigi  •  20 Februarie 2020, 14:27

dupa ce isi ispaseste pedeapsa poate sa plece din tara ,poate asa scapam de un mare si hraparet HOT

bizantinul
bizantinul  •  20 Februarie 2020, 14:27

Dupa cate inteleg suma obtinuta de Geambazi a fost in urma unei hotarari judecatoresti irevocabile. Drept pentru care acesti bani nu pot fi considerati ca provenind din infractiuni. Ce a facut Geambazi cu ei, daca i-a dat si lui Becali, se poate vedea din tranzactii, dar cata vreme banii nu sunt din infractiuni, e treaba lui ce face cu ei.

1202437626461300
Anton Gigi  •  20 Februarie 2020, 14:25

"nu avem bani de alocatii,nu avem medicamente "etc. ,de ce??? pai becali si ai lui au devalizat tara asta,la puscarie ,a facut ravagii pe langa Bucuresti,la puscarie si pedeapsa maxima , conturile executate sa nu mai faca arogante pe banii nostri(vezi doamne da la biserici),foarte bine ca se publica matrapazlicurile acestui impostor,hot.

florar
florar  •  20 Februarie 2020, 14:24
Postat de sl_dealmagro pe 20 Februarie 2020, 14:21

Dar voi tot o sa -i luati apararea, nu? Iar mocofanii samantari fcsbisti tot o sa spuna: da, dar a dat si la sarmani...

Hai vezi ca are si CFR un articol dedicatie astazi....Sa te vad cum combati!!!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 31
Comentează