FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Doi dinamoviști îl atacă pe Bratu în conflictul cu Nistor: "Nu ieși la TV să spui așa ceva!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 septembrie 2018 10:45

Florin Prunea și Ionuț Chirilă îi iau partea lui Dan Nistor în conflictul cu Florin Bratu. Fostul portar al lui Dinamo a comentat și o posibilă cooptare în club a lui Ionuț Lupescu. 

  • Ce știm în acest moment în scandalul de la Dinamo
  • Informații neoficiale obținute de GSP.ro: Bratu nu mai este antrenorul lui Dinamo. Detalii AICI.
  • Transfer spectaculos pregătit de Negoiță în locul lui Dănciulescu: Lupescu ar putea semna astăzi. Detalii AICI.
  • Bratu l-a făcut praf pe Nistor aseară, dar șefii i-au prelungit contractul fotbalistului. Detalii AICI.

"Antrenor găsești, dar cea mai importantă problemă este vestiarul. Trebuie gestionat corect. Nici lui Dan Nistor nu îi este ușor, dar este unul dintre cei mai buni jucători. Nu cred că Nistor a spus așa ceva, că vrea la FCSB. În toate luările de poziție și-a declarat atașamentul pentru club", a declarat fostul portar dinamovist Florin Prunea la TV Digi Sport.

"Nu sunt de acord cu ieșirea lui Bratu. Trebuia să gestioneze altfel situația. Chiar dacă ai probleme cu Nistor, nu ieși la TV să spui asta. Denotă lipsă de experiență, chiar dacă poate e mult adevăr. A contat mult această ieșire în eventuala demitere. S-a produs o ruptură", a reacționat și fostul antrenor la juniori al lui Dinamo, Ionuț Chirilă, la TV Pro X. 

"Ionuț e în București"

"Nu știu dacă Dănciulescu a ales cel mai bun moment să anunțe despărțirea, aici este o discuție. Dar e de înțeles că a vrut să plece. Pe mine nu m-a contactat nimeni de la club. Ionuț Lupescu cred că nu mai are nevoie de nicio prezentare, nici ca dinamovist, nici ca om de fotbal. Ar fi o variantă extraordinară. Ionuț este astăzi în București, mai vine acasă în week-end, dar nu am discutat despre așa ceva. E o variantă greu de realizat din câte știu eu", a precizat Prunea la TV Digi Sport.

Vezi și: Dan, perdea de fum » Până la "trădătorul" Nistor, Bratu s-a autosabotat în fiecare meci din sezon

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  22 Septembrie 2018, 13:07

kwd2018, preda vesta si sterge selfiul,te faci de rusine mereu .Suna-l si pe jiji sau da pe gesepe

kwd2018
kwd2018  •  22 Septembrie 2018, 11:23
Postat de Belciug Gigi pe 22 Septembrie 2018, 11:14

Nu poti sa-l compari pe Mimiluță de la fc5beaua, care este mort copt fără Deaconu, cu Lupescu care a lucrat ani buni la UEFA!! Ramane problema banilor. Nu cred ca Negoiță greseste cand cere performanță cu contracte rezonabile (pana in 10.000 de coco). Numai ca echipa trebuie sa mearga ceas! Si sa ai forta ca arbitrii fc5bisti ai lui Deaconu sa nu-ti intoarcă mincinos rezultatele din teren. Poporul dinamovist sa nu iși facă iluzii. Presa si televiziunile scla.ve ciobanului idi.ot (Digisport, Pro Tv, Sport.ro sau gsp) se bucură enorm de situatia de la Dinamo si vor amplifica mereu conflictele. E semn ca Romania rămane o tara arhaică, fanariotă, chinuită permanent de același sistem ciobanoid-mafiot.

Hai ca 10 e doar asa de moment. Luni sunteti pe 12. Iar pe tine te freaca fericitea de fcsb. Slaba minte. Tipilica style

1045286738821635
Dani Corban  •  22 Septembrie 2018, 11:23

Stai liniștit, Mourinho-Chirilă! Nu, nici de data asta nu îți găsești loc de muncă.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează