FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Doi jucători cu salarii bune pot pleca de la CFR! Conducerea nu-i mai vrea + o veste bună

Articol de - Publicat luni, 07 ianuarie 2019 23:32

Luni a avut loc reunirea liderului Ligii 1, antrenorul Toni Conceicao conducând o scurtă ședință de pregătire în Gruia. Au lipsit mai mulți străini, Arlauskis, Culio, Vinicius, Omrani, Maleș, Tambe, ei urmând să se alăture lotului de azi, când se va intra în programul normal până pe 12 ianuarie, când e programată plecarea în cantonamentul din Antalya.

O veste bună: va relua pregătirea și Ovidiu Hoban, cel care a lipsit din lot din octombrie, după o accidentare suferită în meciul cu Poli Iași.

Negocieri în toi

Deocamdată, conducerea CFR-ului încearcă să finalizeze negocierile cu mai mulți jucători importanți cărora le expiră angajamentele în această vară. Este vorba despre Mario Camora, Juan Culio, Paulo Vinicius, Thierry Moutinho și Ovidiu Hoban.

În cazul altor doi fotbaliști aflați în aceeași situație, atacanții Giuseppe de Luca (28 de ani) și Urko Vera (31 de ani), care au fost la reunire, ei au fost anunțați deja că nu li se va mai propune prelungirea înțelegerilor.

Mai mult, lor li s-a comunicat că își pot căuta deja echipe, urmând ca eventuala reziliere a contractelor încă de acum să se facă pe cale amiabilă. Cei doi au jucat foarte puțin în acest sezon, doar în 3 partide din Liga 1 (117 minute), respectiv două (23 de minute), însă fără realizări. 

17.000 €este salariul lunar al lui Vera la CFR, iar De Luca are 12.000 de euro

Cantonament cu 4 meciuri în Antalya

În perioada 12-26 ianuarie, formația din Gruia va pleca într-un cantonament de pregătire și jocuri în Antalya. CFR a antamat deja 4 partide de verificare, cu Vorskla (Ucraina) - 16 ianuarie, cu FC Zurich (Elveția) - 18 ianuarie, cu Ludogoreț (Bulgaria) - 22 ianuarie și cu Trencin (Slovacia) - 25 ianuarie. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
cj666
cj666  •  08 Ianuarie 2019, 14:38
Postat de haideusicfr pe 08 Ianuarie 2019, 14:36

Ai vrea tu.Daca la fotbal nu-i puteti bate ,macar la bani.Dar nici asata nu-i sigur.

Eu sincer cred ca ciobanu are gura mare si bani putini.. deci nici la bani nu cred ca ii bat. La cfr se tace si se face.

haideusicfr
haideusicfr  •  08 Ianuarie 2019, 14:36
Postat de star_bucharest pe 07 Ianuarie 2019, 23:59

urmeaza falimentul la hotii astia de la cfr.

Ai vrea tu.Daca la fotbal nu-i puteti bate ,macar la bani.Dar nici asata nu-i sigur.

daniaania
daniaania  •  08 Ianuarie 2019, 12:44

Din pacate de anul trecut au facut multe achizitii care nu au confirmat sau nu au jucat deloc. Trebuie reevaluata echipa. Oricum CFR are un lot f bun si va castiga din nou campionatul.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează