FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-0

Doi steliști de nota 4 » Alibec n-a fost cel mai slab de pe teren! Cum arată notele și cifrele meciului CFR - FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 18 aprilie 2017 09:06

CFR Cluj și FCSB au terminat la egalitate, 0-0, într-un meci în care ambele echipe au avut ocazii mari de a marca, dar nu le-au putut fructifica. 

Steliștii De Amorim și Enache au fost cei mai slabi jucători de pe teren. Cei doi au jucat câte o repriză, iar fiecare a primit nota 4 din partea Gazetei Sporturilor.

Nici Alibec nu a avut un joc reușit, fiind notat cu 5.

Cei mai buni steliști au fost fundașii Bălașa și Pleașcă, fiecare primind nota 7. Aceeași notă au primit-o și Tiago Lopes și Camora, fundașii lui CFR. Antrenorii Reghecampf și Miriuță au primit aceeași notă, 6.

screenshot 1

screenshot 2

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (15)
dora
dora  •  18 Aprilie 2017, 14:18

Enache a jucat oare doar de 4 ...Becali l-a laudat da GSPul i-a dat doar 4 .

cpt.ahab
cpt.ahab  •  18 Aprilie 2017, 11:21
Postat de martinpen pe 18 Aprilie 2017, 10:39

Deac a jucat la inchidere, a batut 5 cornere slabe si 2 bune, si a avut ocazia sa dea gol, dar a sutat in adversar. In vara il vedem la fcsb.

Asa e. Deac a fost jalnic. A jucat numai la alibi, a stricat o multime de mingi.

aius
aius  •  18 Aprilie 2017, 10:42
Postat de Petre Radulescu pe 18 Aprilie 2017, 10:24

aius, ta n ta lau mic si cam pr 00 stut, baga bine la capatana, si voi, amarasten i lor, tot de bolsevici ati fost infiintati, ca de altfel majoritatea echipelor din perioada comunista, iar cele care n-au fost desfiintate (vezi Juventus Bucuresti, Ripensia, Carmen etc.) au fost fie muncitoresti (Jiul, rapid, CFR Cluj si altele), fie studentesti (Sportul Studentesc). Nu mei abera ca te faci de ras cu tampeniile pe care le debitezi.

Ai dreptate!Si eu poate gandeam ca si tine,atunci cand esti crescut intr-o camera 2/3,fruct al pasiunii, dintre o croitoreasa de la apaca,si un santierist din strafundurile Moldovei!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează