FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un oficial de la Dinamo anunţă noi achiziţii: „Mai vin jucători!”

Dinamo a remizat aseară cu FC Botoșani, scor 1-1. Dorin Șerdean, președintele executiv al „câinilor”, simte că lucrurile se schimbă în bine.
Dinamo a remizat aseară cu FC Botoșani, scor 1-1. Dorin Șerdean, președintele executiv al „câinilor”, simte că lucrurile se schimbă în bine.

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 11:14 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 18:20

Dinamo a remizat aseară cu FC Botoșani, scor 1-1. Dorin Șerdean, președintele executiv al „câinilor”, simte că lucrurile se schimbă în bine.

„Jocul a arătat foarte bine, se vede o schimbare. Sunt relații de joc care trebuie puse la punct. Unii jucători sunt la primele antrenamente. Oricum, se vede că e altă treabă, altă evoluție, altă echipă. Jucătorii sunt de calitate, asta nu înseamnă că cei care au fost înaintea nu aveau calitate. Avem rezultate bune în fiecare an la nivel de juniori, se joacă an de an finale. Din păcate, jucătorii aceștia nu au promovat mai departe. 

Tocmai acest lucru se vrea a fi fructificat. Proiectul nostru e construit pe ce funcționează deja în Spania. Vor lucra la el oameni de specialitate. Vor da altă față a tot ce înseamnă Academie și echipă secundă. Nu neglijăm nimic”, a declarat Dorin Șerdean la Pro X. 

Dinamo vrea în play-off

„Brandul Dinamo i-a convins pe spanioli să vină. Am vorbit câteva luni pentru acest proiect, eu personal am discutat cu domnul Melero, pentru tot ce înseamnă noul proiect. Nu am fost niciodată implicat direct în fotbal, am fost doar suporter dinamovist. În ultimii ani am suferit alături de toți ceilalți fani. Așa a vrut Dumnezeu. Pentru noi e esențial să ajungem în play-off. Mai vin jucători, dar nu pot spune câți, nu e aria mea de acțiune”, a concluzionat președintele executiv al lui Dinamo. 

FOTO. Cele mai tari imagini din Dinamo - Botoșani 1-1:

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO. „Bijuteria” lui Borja Valle a făcut înconjurul planetei! Marca, AS și ESPN titrează: „Trofeul Pușkaș! Golul anului! Sunați la FIFA!”

DINAMO - BOTOȘANI 1-1. EXCLUSIV Ironii pentru unul dintre transferurile lui Contra: „Greșeală de copii și juniori! Dacă mai era el, mâine mânca la popotă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
1264624400266400
Lupescu Mihai  •  13 Septembrie 2020, 02:24

Grigore-Mey si chiar 2 atacanti

creeperno
creeperno  •  12 Septembrie 2020, 22:42

Trebuie luat neaparat un atacant

4000deoi
4000deoi  •  12 Septembrie 2020, 18:23
Postat de Marius Cristian pe 12 Septembrie 2020, 17:42

Aduceti si antrenor ! Propun sa pariem : In ce etapa credeti ca Dinamo a lui Contra o sa ne arate prima faza de poarta periculoasa lucrata la antrenamente !?

Sa vina gigi becali! Nu vezi ce bine joaca cu arbitrii mizeria fc5b=penalty!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează