FOTBAL  »  LIGA 1  »  OŢELUL - ASTRA 2-1

Dorinel: "Eu n-am nici o ofertă, nimeni nu m-a căutat. Rîpă e cel mai curtat de la Galaţi" :D

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2010 00:00

Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, spune că gălăţenii nu vor renunţa la mai mult de un jucător în perioada de mercato şi dezvăluie că nu a primit nici o ofertă pentru a prelua altă echipă în ciuda parcursului extraordinar pe care l-a reuşit în acest tur de campionat.

"Vom fi greu de bătut în retur, la fel cum am fost şi pînă acum. Nu puteam să prevăd că termin primul la startul campionatului, însă ştiu că am făcut lucrurile cum am putut mai bine. Nu ne-am atins încă potenţialul maxim, cred că echipa mea va creşte.

Sînt mulţumit cu ce am realizat pînă acum, am promisiunea preşedintelul că nu vom renunţa decît la un jucător şi sper să continuăm pe această linie. Eu n-am nici o ofertă! Rîpă e cel mai curtat fotbalist, alţii nu cred că se transferă", a spus Dorinel Munteanu la Fanatik Show, pe Digisport.

Playtech: Simona Halep, AROGANŢĂ MAXIMĂ. Ce bolid unic în România şi-a cumpărat. Toţi şoferii au fost uluiţi în trafic


Comentarii (7)
feeltravel
feeltravel  •  29 Noiembrie 2010, 20:34

Bravo Dorinele ! Atat Otelul cat si Gaz Metan Medias demonstreaza ceva ... Cine are ochi sa vada si minte sa priceapa ...

shmumax
shmumax  •  29 Noiembrie 2010, 20:31

Bravo pentru Dorinel ! Inca o data se demonstreaza ca daca lasi un antrenor mai mult timp , rezultatele apar . Conducatorii fitosi din capitala nu mai invata o data ca asa se face treaba la o echipa care se vrea serioasa si cu pretentii .

poli_koln
poli_koln  •  29 Noiembrie 2010, 19:41

Ai tu Dorinele o oferta de care nici tu nu stii. S-ar putea sa ajungi inapoila Köln ca antrenor de data asta!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează