FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - OȚELUL 1-1

Strigătele fostului fotbalist aflat în tribune la Voluntari l-au scos din minți pe Dorinel Munteanu: „Asta e România”

Articol de - Publicat sambata, 13 aprilie 2024 20:41 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2024 21:32

După ce în iarnă s-a contrat cu Adi Mutu, Dorinel Munteanu a avut un conflict la Voluntari - Oțelul 1-1 cu un alt fost jucător, Robert Niță.

Oțelul a remizat cu FC Voluntari, 1-1, marcând golul egalizator în minutul 90+4. La finalul meciului de pe stadionul „Anghel Iordănescu”, antrenorul gălățenilor a avut o dispută verbală cu mai multe persoane aflate în spatele său. Printre acestea se afla și Robert Niță, al cărui fiu, Andreas, e legitimat la ilfoveni.

Echipa vedetelor de la Hollywood a făcut-o din nou! Nebunie totală în Anglia, după a doua promovare consecutivă, fanii au invadat terenul
LEAGUE TWO
Echipa vedetelor de la Hollywood a făcut-o din nou! Nebunie totală în Anglia, după a doua promovare consecutivă, fanii au invadat terenul

Dorinel Munteanu, contre cu Robert Niță la FC Voluntari - Oțelul

După meci, Dorinel Munteanu a fost întrebat de incident și a dezvăluit cu ce l-a deranjat Robert Niță.

„Robert, care are privilegiul să apară la televizor, comenta nu ştiu ce fază aici. El ar trebui să fie imparţial, dacă tot comentează şi e invitat în studio.

Poate să aibă şi doi fii aici. Dar din moment ce se duce la televizor, e invitat şi comentează despre echipele din Superligă, ar fi decent să nu vorbească sau să se agite pe margine.

Asta e România şi ăsta e respectul faţă de colegi, că şi el a jucat fotbal. Chiar dacă are băiatul la Voluntari, îi doresc baftă băiatului”, a spus Dorinel Munteanu, citat de OrangeSport.

Ştiţi că sunt cel mai suspendat antrenor din Superliga şi nu vreau să mai comentez arbitrajul. Sunt alţii care trebuie să tragă la răspundere. Dar sunt satisfăcut că toată România sau cine a urmărit meciul a văzut arbitrajul. Mai mult nu comentez.

Ne așteaptă două săptămâni infernale, cu meciuri din 3 în 3 zile. Sper ca jucătorii să reziste și să ne atingem obiectivele. Nu va fi ușor să ne calificăm în finala Cupei, U Cluj e o echipă cu jucători valoroși și experimentați. Totul e posibil în Cupă. Trebuie să trecem de U Cluj, i-am atenționat pe jucători.

– Dorinel Munteanu

VIDEO. Dorinel Munteanu, după remiza obținută în extremis de Oțelul în partida cu FC Voluntari: „Sunt bucuros de acest punct”

Citește mai multe știri din Superligă:

VIDEO Antrenorul CFR-ului, înaintea duelului cu FCSB: „Nu simt implicarea lui Dan Petrescu”

VIDEO Dorinel Munteanu s-a enervat la Voluntari: „Trebuia să fac 6 schimbări la pauză!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (16)
unurtr
unurtr  •  15 Aprilie 2024, 11:55

Ce se mai aude de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării în legătură cu declarațiile de acum 1 lună ale lui Dorinel? Sau acolo nu este tot ”Asta e România şi ăsta e respectul”? Întreb pentru un prieten...

costeltudor
costeltudor  •  14 Aprilie 2024, 10:15

Trandafirasule ( Dorinel ) , comportamentul tău din timpul meciului cat și după meci , creează astfel de situații !!!

Stelian66
Stelian66  •  14 Aprilie 2024, 09:25

Robert Niță - zero barat . Ce calitate umană să aibă un om cu un singur neuron ?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează