FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - OȚELUL

VIDEO Dorinel Munteanu s-a enervat la Voluntari: „Trebuia să fac 6 schimbări la pauză!”

Dorinel Munteanu/ foto Raed Krishan (GSP)
Dorinel Munteanu/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de , , - Publicat sambata, 13 aprilie 2024 19:17 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2024 20:25

Dorinel Munteanu a analizat remiza obținută în prelungiri de Oțelul cu Voluntari, scor 1-1. Gălățenii au marcat în minutul 90+5 și au avut o ocazie la ultima fază, când Vâlceanu, portarul ilfovenilor, a scos un șut de la distanță, din lovitură liberă.

Antrenorul Oțelului a trimis o înțepătură spre arbitrul Marian Barbu și s-a arătat nemulțumit de jocul din prima repriză. A făcut două schimbări la pauză, au intrat Lameria și Alex Pop, au ieșit Teles și Rusevic.

VIDEO. Dorinel Munteanu, după Voluntari - Oțelul 1-1: „Voiam să fac 5-6 schimbări la pauză. Au fost faze controversate”

„A fost un meci foarte greu, avem multe meciuri într-un interval scurt de timp. Am câștigat un punct mai mult decât meritat. Am avut o primă repriză modestă, i-am dar posibilitatea adversarului să marcheze după o greșeală a noastră.

Am făcut la pauză schimbări de care echipa a beneficiat. Am egalat, am avut și faze controversate, am avut în față un portar în zi de grație. Per total, sunt bucuros pentru acest punct, jucătorii merită pentru efortul depus.

Trebuia să fac 5-6 schimbări la pauză, am făcut doar două. Golul nostru plutea în aer în repriza a doua, au fost și faze controversate...”, a declarat Dorinel Munteanu la conferința de presă.

Dorinel Munteanu: „Ne așteaptă două săptămâni infernale”

Oțelul va juca pe 17 aprilie cu U Cluj, în semifinalele Cupei României Betano. În Superliga, echipa lui Dorinel Munteanu e pe locul 8, la egalitate de puncte cu Hermannstadt (prima din play-out), 27.

„Ne așteaptă două săptămâni infernale, cu meciuri din 3 în 3 zile. Sper ca jucătorii să reziste și să ne atingem obiectivele. Nu va fi ușor să ne calificăm în finala Cupei, U Cluj e o echipă cu jucători valoroși și experimentați. Totul e posibil în Cupă. Trebuie să trecem de U Cluj, i-am atenționat pe jucători.

Sper să îi bucurăm pe suporteri, îi aștept în număr cât mai mare la stadion. Când joci mereu joi-duminică, publicul e foarte important”, a mai declarat Dorinel.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Ce au vrut să facă? Două gafe în aceeași fază în Superliga » Incredibil de unde a ratat fostul atacant de la FCSB!
VOLUNTARI - OȚELUL
Ce au vrut să facă? Două gafe în aceeași fază în Superliga » Incredibil de unde a ratat fostul atacant de la FCSB!
Charalambous anunță 4 absențe la FCSB pentru meciul cu CFR Cluj
CFR CLUJ - FCSB
Charalambous anunță 4 absențe la FCSB pentru meciul cu CFR Cluj

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează