FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dorinel Munteanu dă un verdict dur pentru Dinamo: "Calificarea în play-off ar fi o performanță"+ Care crede Florin Prunea că e marea problemă a "câinilor"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2018 14:27

Dorinel Munteanu, fost antrenor și jucător la Dinamo, a vorbit despre echipa antrenată de Florin Bratu și despre ce obiectiv ar putea avea "câinii" în sezonul viitor.

"Pentru Dinamo, calificarea în play-off ar fi o performanță. Da, a avut meciuri bune în play-out, cu Bratu. A avut rezultate în finalul sezonului trecut. Echipa e la început de drum, nou formată. Totuși, meciul cu Voluntari a fost câștigat cu foarte, foarte multă șansă. N-a fost diferență mare. Cred că în acest moment Dinamo nu se poate bate la campionat", a declarat Dorinel Munteanu la Pro X.

După 2-1 cu FC Voluntari, Florin Prunea a găsit marea problemă a echipei roș-albe.

"Dinamo are probleme în defensivă, în zona centrală. Dar și pe lateral sunt ceva probleme și vor persista până când Popovici va intra în ritm. Trebuie rezolvate repede aceste probleme. Urmează meciul cu FCSB și să vedem cum se va apăra", a declarat fostul portar al lui Dinamo la TV Digi Sport.

Citește și: Decizie-ȘOC la Dinamo! Unul dintre cei mai buni jucători pleacă: i se caută deja echipă!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
dinamo100
dinamo100  •  23 Iulie 2018, 17:37

Mirel Radoi a spus ceva de bun simt:" La Astra-FCSB a fost meci intre 2 echipe din play-off; la Dinamo-Voluntari a fost un meci intre 2 echipe din play-out". Diferenta e evidenta, oricat mi-as dori ca Dinamo sa fie acolo sus. Am vazut atatea greseli individuale, pur si simplu jucatorii dinamovisti au probleme mari in a lovi corect mingea! Valorea scazuta a jucatorilor este evidenta!

samertx
samertx  •  23 Iulie 2018, 17:21

Între doi scuipați, Mafalda prezice. Ce prezice? Ce se poartă, chestii uzitate, cum ar fi: Dinamo n-a investit, Dinamo e de play-out, Dinamo fără Pesic, Dinamo fără antrenor cu licență, Dinamo fără investitori, Dinamo fără stadion, Dinamo fără etcaetera... că m-am plictisit de enumerat argumente de la boi și vaci. :))

titiduru22
titiduru22  •  23 Iulie 2018, 17:09
Postat de stoichkov10 pe 23 Iulie 2018, 16:11

Romera era un bezmetic, nu era ptr Dinamo. Mai bine fara el, si Palici a vrut sa plece. E prea devreme sa dau cu parerea despre Popovici, pare ok, are forta, centreaza bine... Ciobotariu pare interesant.

Popovici e cea mai mare petarda care a jucat la Dinamo in ultimii ani , urmareste faza golului Voluntariului ,omul era jalon .

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close