FOTBAL  »  LIGA 1  »  OŢELUL GALAŢI

Dorinel Munteanu: "Nu mă interesează ce zic alţii. O să rămînă cu vorbele!"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 noiembrie 2010 00:00

Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, a declarat că nu este interesat de specualaţiile care se fac cu privire la posibilele transferuri din pauza competiţională."Mai puţin mă interesează ce spun patronii sau oamenii de la echipele care sînt în spatele nostru. Noi am ajuns aici meritat, am făcut partide bune, am muncit şi o să muncim în continuare pentru a ne menţine cît mai sus în clasament şi pentru a demonstra de ceea ce sîntem capabili", a declarat Dorinel Munteanu la matinalul de la Dolce Sport.

Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, a declarat că nu este interesat de specualaţiile care se fac cu privire la posibilele transferuri din pauza competiţională.

"Mai puţin mă interesează ce spun patronii sau oamenii de la echipele care sînt în spatele nostru. Noi am ajuns aici meritat, am făcut partide bune, am muncit şi o să muncim în continuare pentru a ne menţine cît mai sus în clasament şi pentru a demonstra de ceea ce sîntem capabili", a declarat Dorinel Munteanu la matinalul de la Dolce Sport.

"Am auzit şi eu despre specualaţiile care s-au făcut cu privire la transferurile anumitor jucători în pauza competiţională. Nu este nimic adevărat, vorbe vor fi tot timpul, dar doar atît. Este şi o modalitate a adversarilor de a încerca să ne demoralizeze, dar nu o să reuşească. Noi avem obiectivele noastre, ne luptăm pentru punctele puse în joc la fiecare partidă şi atît. Restul, doar vorbe!", a adăugat Dorinel Munteanu.

Playtech: Ianis Hagi, cea mai proastă veste. Gerrard a făcut anunțul trist


Comentarii (1)
atto1
atto1  •  25 Noiembrie 2010, 15:40

Bravo Dorinel,o tinuta morala impecabila! Succes.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează