FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Dorinel Munteanu, răspuns după ce Gigi Becali a insinuat că încă are probleme cu alcoolul: "Eu m-am lepădat de patimă! A lui e alta și e gravă"

Articol de - Publicat sambata, 10 noiembrie 2018 20:32

Dorinel Munteanu i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB a avut un derapaj la adresa "neamțului", insinuând că antrenorul Chiajnei nu ar fi trecut peste problemele cu alcoolul.

"Domnul Becali are o patimă mai grea decât mine, eu de a mea m-am lepădat. Dar a lui este gravă. Este mândria și, dacă știe ce este smerenia, îi spun să fie mai smerit. Eu am spus doar că a fost o greșeală personală să preiau Steaua. Să fie sănătos, să aibă mult succes și baftă în Derby-ul Dinamo de mâine", a zis Dorinel Munteanu

De unde a pornit totul

Gigi Becali s-a enervat când a auzit că Dorinel Munteanu a spus că faptul că s-a dus să antreneze FCSB a fost cea mai mare greșeală din cariera sa de antrenor. 

"Mă faceți să cad în păcat. E treaba lui ce a spus. Poate băuse un pahar de vin înainte. Am înțeles că s-a lăsat, dar poate a declarat înainte să o facă. A spus recent? Poate s-a apucat iar! Când spui așa ceva, trebuie să te gândești înainte «Bă, dacă se supără ăla și zice și el ceva?» Gândește-te! Dacă ți-au mâncat mintea anumite substanțe, spui asta. Dacă nu, gândește-te!" Gigi Becali

Citește și:  Gigi Becali nu are limite » Derapaj la adresa lui Dorinel Munteanu: "Poate băuse înainte! Dacă ți-au mâncat mintea anumite substanțe, spui asta"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
para.para
para.para  •  11 Noiembrie 2018, 13:53
Postat de Adi Luci Mitrea pe 11 Noiembrie 2018, 08:14

Cat il mai promovați pe acest fals creștin, ipocrit, fost pușcărias si lipsit de orice etică?

Este paine alor de zi cu zi. Daca nu l-ar mai promova ar da faliment si nimeni nu ar angajeaza mincinosi si manipulatori.

vnelu02
vnelu02  •  11 Noiembrie 2018, 11:28
Postat de Adi Luci Mitrea pe 11 Noiembrie 2018, 08:14

Cat il mai promovați pe acest fals creștin, ipocrit, fost pușcărias si lipsit de orice etică?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kwd2015
kwd2015  •  11 Noiembrie 2018, 09:21
Postat de poison_5 pe 11 Noiembrie 2018, 08:00

Toata Romania stie ca Gigi e un prost, nu trebuie reconfirmari zilnice.

Si tu esti la fel ca gigi, nu-ti face griji. Astia de jspeu il dau zilnic pe jijel, iar pe tine nu te baneaza definitiv. Ne omori cu gigi toata ziua, zici ca esti obsedat ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează