FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - FC VASLUI 1-0

Dorinel Munteanu şi Oţelul s-au răzbunat pe Vaslui pentru evenimentele din 2008 » Victorie cu dedicaţie

Dusan Kuciak, Kuciak, FC Vaslui
Dusan Kuciak, Kuciak, FC Vaslui

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2010 00:00

Oţelul i-a scos pe vasluieni din lupta pentru locul 2, răzbunîndu-se pentru episodul de acum două sezoane.
Vezi rezumatul meciului Oţelul - FC Vaslui 1-0! (video)

Galaţiul e pe val! Echipa lui Dorinel Munteanu a învins ieri pe FC Vaslui şi a urcat pe locul 7 în clasament, la 3 puncte de Dinamo, dar peste Rapid. Bonus: şi-a plătit şi o poliţă veche de doi ani. În 2008, gălăţenii au pierdut Europa din cauza unei înfrîngeri la "masa verde" contra Vasluiului.

Ieri, în cursa de urmărire a Unirii pentru locul ce duce în preliminariile Champions League, vasluienii au avut prima ocazie a întîlnirii, dar şutul lui Wesley a fost reţinut de Grahovac (15). Apoi, meciul s-a stins, ambele formaţii aşteptînd greşeala adversarului. În minutul 40, Sînmărtean a reuşit faza partidei, a driblat doi fundaşi gălăţeni, dar Grahovac a scos senzaţional.

Kuciak i-a îngropat
În partea secundă, Oţelul a fost echipa mult mai decisă. La şase minute de la reluare, Viglianti a executat o lovitură liberă de pe stînga, goalkepeer-ul vasluian a scăpat mingea în faţă, iar din pieptul lui Papp, eroul din meciul cu Steaua, s-a dus în poartă. Oamenii lui Lăcătuş nu au avut replică, echipa mai periculoasă rămînd Galaţiul.

Paraschiv a ratat incredibil din 6 metri, iertîndu-i pe galben-verzi de o înfrîngere mai severă (73). Iar Oţelul termină en-fanfare un retur senzaţional.

"Le-am plătit o poliţă celor de la Vaslui, după felul în care ne-au luat munca şi ne-au scos din cupele europene în urmă cu doi ani!"
Marius Stan, preşedinte Oţelul

"Nu m-a interesat să-l scot pe Adrian Porumboiu din lupta pentru Liga Campionilor! Îmi pare rău de locul şase, am fi putut ajunge în Europa League"
Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul

"Oţelul a meritat victoria, noi am făcut mai multe greşeli. Păcat că am pierdut multe puncte pe teren propriu, cred că am fi făcut faţă cu brio în Champions League!"

Dorin Zotincă, secund FC Vaslui

"Jucătorii sînt nesimţiţi!"
Porumboiu s-a enervat după eşecul de la Galaţi. "O să mă retrag, am luat această decizie de mai multă vreme! Cînd dau grămezi de bani şi văd jucători nesimţiţi, cred că mi-ar sta mai bine ca observator în Champions League!", a spus finanţatorul vasluian. Acesta  a găsit şi cauza eşecului de ieri: "Am greşit că le-am dat jucătorilor prea mulţi bani după victoria cu Steaua. Dacă nu cîştigăm finala Cupei cu CFR sîntem în afara obiectivului! De clujeni mi-e frică şi cînd dorm, şi cînd sînt în concediu!".

>> Căpitanul gălăţenilor, Sergiu Costin, a dedicat victoria publicului: "M-am simţit extraordinar şi le promit suporterilor că la anul vom termina mai sus în clasament!".
>> Marius Stan anunţă că Oţelul va merge la victorie în deplasarea de la Craiova: "Nu ne interesează soarta Craiovei. Au mai fost voci care spuneau că ne dăm la o parte şi la Astra şi nu a fost deloc aşa!".
>> În minutul 41, Sîrghi a fost făcut groggy de Wesley. Atacantul brazilian al Vasluiului l-a lovit involuntar cu capul în maxilar pe stoperul gălăţean, care a suferit o comoţie şi a fost imediat transportat la spital.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
alex21gl
alex21gl  •  20 Mai 2010, 19:22

Bravo.Bravo. Acum, voi probabil, vedeti, cu toate ca va crapa ranza in voi, vedeti ca sunteti atat de prosti incat, credeati, ca Otelul va tranti meciurile. @ alex ( baiatul dinaintea mea) copile, nimeni nu s-a luat de internetul tau...poti sa ti-l bagi undeva si sa pleci in lume...Apelez la putin creier din partea vasluienilor(ceea ce nu cred ca o sa gasesc) sa constientizati macar, ca otelul a jucat curat...si totusi nu a castigat la masa verde. Retrageti-va de la calculatoare si plec

 •  20 Mai 2010, 10:34
Postat de pe 18 Mai 2010, 07:09

Macar au cu ce se spala, dar in saracia aia de vS voi va spalati cu gunoaiele lu pORUMB(c)OIU, vacarilor...App. ai internet in vS??? conexiune porumb-vaca cred ca altvceva nu vad. Forta OTELUL si M..e vS si pORUMB...V-am pupat saracilor...

ce sai faci de unde stii tu ca noi nu avem internet ai fost macar in orasul Vaslui e frumos nu am cuvinte tot atata va legati de porumboiu daca ati locui aici ati vedea ca e un om de treaba internet ca sa stii are tot vasluiu fibra optica nu te mai caka pe tine ca nu avem internet nu are nici o treaba Domnu porumboiu cu internetu nostru este furnizat de RDS spuneti voi de rromi dar acei oamni incetu cu incetu se duk la marginea orasului daca voi nu stiati asta :)

otelarul_123
otelarul_123  •  19 Mai 2010, 01:06
Postat de pe 18 Mai 2010, 22:01

Proasta scula la porbagajul m a t i i OTELEANULE. Cat despre retardatii care se bucura ca Porumboiu e posibil sa nu mai investeasca la vaslui, zic sa stea flexati momentan pt ca sansele ca asta sa se intample sunt minore. Nu ne purtati noua de grija frustratilor ... Cainele moare de drum lung si OTELEANU de grija Vasluiului.

Se vede ca si tu esti redus ca majoritatea celor care sustin Vasluiul. OFERTA : caut vasluian cu care pot purta o conversatie civilizata .

Vezi toate comentariile (18)
Comentează