FOTBAL  »  Superliga  »  SUSPENDARE

EXCLUSIV Dorinel Munteanu riscă o suspendare de 9 etape după meciurile cu Rapid și Dinamo în București!

Dorinel Munteanu // FOTO: Ionuț Iordache +40   FOTO
Dorinel Munteanu // FOTO: Ionuț Iordache

Articol de , - Publicat luni, 19 februarie 2024 09:52 / Actualizat luni, 19 februarie 2024 10:15

Dorinel Munteanu (55 de ani) a avut două deplasări de coșmar în București. La meciul cu Rapid, 1-2, s-a certat cu fanii giuleșteni, iar la partida cu Dinamo, 1-3, cu arbitrii.

În minutul 75 al meciului, antrenorul Oțelului a fost eliminat de centralul Andrei Moroiță. Inițial, tehnicianul a văzut cartonașul galben pentru că a protestat după o decizia a centralului.

Fostul mijlocaș al Generației de Aur nu s-a calmat și a continuat scandalul. Și imediat centralul s-a întors și i-a dat direct cartonașul roșu. Moment în care Dorinel a făcut un gest urât către asistentul de pe partea sa. (Detalii AICI)

„Regele” lui Dinamo a ajuns de nerecunoscut! » Cum arată acum, la 5 ani de când își etala „pătrățelele” pe coperta Gazetei
DINAMO
„Regele” lui Dinamo a ajuns de nerecunoscut! » Cum arată acum, la 5 ani de când își etala „pătrățelele” pe coperta Gazetei

Dorinel Munteanu riscă să stea 3 etape

Cartonașul galben primit de Dorinel a fost al patrulea din acest sezon. Ceea ce înseamnă că automat va fi suspendat runda viitoare, când Oțelul întâlnește Farul. El mai fusese avertizat în etapele cu numărul 1, 2 și 4.

Iar pentru că a primit cartonașul roșu, pedeapsa lui Dorinel va crește. Are toate șansele să primească două etape de suspendare. Ceea ce înseamnă că va rata următoarele meciuri: Farul și CFR Cluj.

Rapid cere pedepsirea lui Dorinel Munteanu

Veștile proaste continuă pentru Dorinel. Și ar putea ajunge la un total de 9 etape de suspendare. Motivul? Rapid l-a reclamant la Comisii.

La finalul meciului Rapid – Oțelul, Dorinel Munteanu a avut un derapaj rasist la adresa fanilor giuleșteni, nemulțumit că aceștia l-au înjurat. „Îi știu de mult timp pe fanii Rapidului, sunt extraordinari, le sunt simpatic, poate câțiva au fost mai «bronzați» puțin”, a declarat Munteanu.

Iar, Rapidul i-a făcut plângere. Cazul se va judeca pe 28 februarie, iar giuleștenii au cerut, din informațiile Gazetei Sporturilor, pedeapsa maximă: 6 etape. Dar e puțin probabil ca Munteanu să primească o sancțiune atât de drastică. Totuși, dacă s-ar ajunge la o suspendare de 9 runde, Dorinel va rata și primele etape din etape din play-out sau play-off, dar și duelul din sferturile Cupei, cu Universitatea Craiova.

VIDEO Dorinel Munteanu a refuzat să ofere declarații după Dinamo - Oțelul

Citește și: 

Ce nu s-a văzut la TV la Dinamo - Oțelul 3-1: surprins în ofsaid la „oficială” de fotoreporterul GSP

Cu steaguri uriașe pe gazon, în fața PCH » Imagini surprinse imediat după Dinamo - Oțelul

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
Ss21
Ss21  •  21 Februarie 2024, 22:44
Postat de catalin.palcu pe 19 Februarie 2024, 10:49

Penaltiul n-ar fi nimic, el i-a avantajat pe galateni tot meciul

V-am urmărit din tribună, Otelul nu a jucat nimic și exista teama canina in tribună, ce jos a ajuns Dinamo! Haios și cântecul cu Dinamo care ar câștiga daca arbitrii nu i-ar fura.....noaptea minții!

GeorgePhoenix59
GeorgePhoenix59  •  19 Februarie 2024, 18:09

L-a omorat pe arbitru ? Cei care se cred D-zei pe teren ? Din cauza lor am renuntat sa joc fotbal !

thiamarcos
thiamarcos  •  19 Februarie 2024, 13:35

Adevarul e ca in ultimul timp Dorinel are un comportament care arata ca ceva nu e in regula in capul lui, vezi comentariile rasiste, scandalul de la club si acum si insulted la adresa arbitrului. Comportament de tip needucat si care se crede buricul pamantului. Nu i-ar strica o suspendare sufficient de lunga incat sa-l aduca cu picioarele pe pamant.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează