FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - VICTORIA 1-1

Dorinel: "Nu contează ce avans avem faţă de locul 2 cît timp rămînem primii. Să ne obişnuim cu asta!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2010 00:00

Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, spune că elevii săi trebuie să se adapteze noii posturi în care se află şi vorbeşte despre importanţa clasării pe primul loc la finalul turului de campionat.

"Presiunea rezultatelor e foarte mare, dar trebuie să ne obişnuim şi cu ea. Sîntem într-o perioadă de formare şi mai avem unele minusuri, la care vom lucra. Sînt foarte importante rezultatele şi faptul că reuşim să ne păstrăm pe primul loc.

Nu contează că sîntem la două sau la patru puncte de următoarea clasată, este bine să rămînem primii. Doar aşa, băieţii se pot obişnui cu această postură nouă în care se află", a spus Dorinel la SPT FM.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
neil_10
neil_10  •  15 Noiembrie 2010, 23:27

asta cu vandutul punctelor e vrajeala... vorbe, pareri si supozitii... pentru stelistii astia... ii roade ca la ei totul e aiurea, iar cand a fost Dorinel... stilul lui de echipa nu s-a potrivit cu jocul "vedetelor"... apoi teoreticienii lui Dabija... ala cu grija... m-as bucura sa castiga CAMPIONATUL! SCOPUL COMPETITIEI ESTE SA PARTICIPI SI SA CASTIGI! altfel e teatru! de aia imi place cum joaca Otelul! scuze 1.Otelul! asa cum au

ovalentin
ovalentin  •  15 Noiembrie 2010, 22:27

pentru frustratul de sempresteaua :Nu mai manca kakat ca iti pute gura iar dak din retur otelul o sa vanda ceva aceea va fi mamicuta ta

forza.otelul
forza.otelul  •  15 Noiembrie 2010, 15:52

pt toti stelistii frustrati, aflati ca la stadionul Otelul se lucreaza la montarea nocturnei, cred ca pana la primavara va fi gata. acum ca am incheiat acest subiect , despre ce vreti sa mai vorbim ?! despre fotbal ??? :)) uitati-va putin la clasament si apoi deschideti gura .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează