FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - CFR CLUJ, DUMINICĂ, ORA 15:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dorinel: "Ştiu ce am de făcut să bat CFR!". Crezi că Oţelul poate învinge?

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, mărturiseşte că se aşteaptă la un rezultat bun în jocul cu CFR Cluj şi spune că nu urmăreşte să demonstreze nimic fostei sale echipe.

"Partida cu CFR nu e una specială pentru mine, speciale sînt doar punctele pe care ni le propunem. Am pregătit foarte bine partida, ţinem mult să arătăm de ce sîntem în stare şi să facem un joc la nivelul adversarei.

Am încredere în băieţi, trebuie să confirmăm rezultatele bune din startul returului şi să continuăm în acelaşi stil ca şi pînă acum. Avem nevoie de suporteri lîngă noi şi vrem să le dăm motive să fie bucuroşi, eu ştiu ce am de făcut şi vreau să le transmit elevilor mei dorinţa de a se impune în meciul cu liderul campionatului", a spus Dorinel Munteanu la GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
 •  06 Martie 2010, 09:39

forta otelul hai otelul invinge pemtru noi fota otelul

otelarul_123
otelarul_123  •  05 Martie 2010, 15:13
Postat de ecriss pe 05 Martie 2010, 01:22

Forta CFR Cluj! Daca nu castigam ne butem baga ceva in el titlu. Hai CFR! Hai cu victoria!

Parerea mea e ce aceste puncte nu sunt vitale pentru voi ... ramaneti cu sanse mari la titlu si in cazul unui esec, deoarece sunt multe echipe care pot incurca celelalte contracandidate ! Fortza Otelul!

ecriss
ecriss  •  05 Martie 2010, 01:22

Forta CFR Cluj! Daca nu castigam ne butem baga ceva in el titlu. Hai CFR! Hai cu victoria!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează