FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA

Dorit la cârma lui CSA Steaua, antrenorul Marius Baciu nu vrea să audă de echipa Armatei: „Gigi Becali e Steaua. Dacă nu era el, muream de foame”

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iulie 2019 12:36 / Actualizat miercuri, 11 noiembrie 2020 11:18

Marius Baciu, fost fundaș al Stelei în perioada 1996-2002, când Gigi Becali nu era încă patron, a fost dorit ca antrenor de CSA Steaua în această vară, dar face o declarație surprinzătoare. Fostul căpitan al roș-albaștrilor o pregătește acum pe Daco-Getica, în Liga 2.

„Părerea mea e că Gigi Becali e Steaua. Nu ştiu actele pe care le-au făcut, dar eu am fost în momentul acela acolo. I-a fost greu Stelei şi a apărut Gigi Becali.

A băgat mâna în buzunar, dacă nu o făcea, muream de foame. Eram neplătiţi de vreo trei sau patru luni. Prea le aruncăm aşa dintr-o dată. El în momentele alea a venit cu bani. Ştie Victor Piţurcă foarte bine, ştie foarte bine şi Păunescu”, a declarat Marius Baciu la ProSport LIVE.

CSA Steaua a anunțat că zilele acestea îl va numi antrenor principal pe Adrian Falub, care le-a pregătit pe U Cluj, Concordia Chiajna, Sportul Studențesc, Unirea Alba Iulia, FCM Târgu Mureș, CSMS Iași, UTA și Al Urooba.

Citește și:

VIDEO George Pușcaș, despre EURO 2019, viitor și ce calitate a lui Cristiano Ronaldo i-ar plăcea să aibă: „Încerc să copiez o grămadă de chestii”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (32)
afaraumdinfotbal
afaraumdinfotbal  •  08 Iulie 2019, 19:28
Postat de csasteauabucuresti pe 08 Iulie 2019, 19:21

Ești depășit! TAS a fost practic desființat acum un an de către Curtea Europeană care a decis ca sentințele din curțile civile au prioritate celor TAS. Așa ca tot ce ai scris tu acolo poți tipări pe hârtie moale și da o întrebuințare corecta! :-)))))

Încă un aplaudac sinistru al oribilități CSA, impusa cu forța de tancurile sovietice in 1947 și menținută in viața doar in România, pentru ca aici încă mai exista multe relicve și nostalgici ai stalinismului, precum și ignoranti *** peluza sud!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

csasteauabucuresti
csasteauabucuresti  •  08 Iulie 2019, 19:21
Postat de Constantine Constantine pe 08 Iulie 2019, 16:34

Or fi hotarit judecatorii roamani dar in regulamentul ROAF scrie clar ca disensiunile de ordin sportiv se discuta la TAS.Daca judecatorii romani nu au realizat ca CSA nu mai exista din 2003 iat FCSB s-a infiintat in 2017, aia de la TAS vor dori sa stie toate amanuntele vinzarii, inclusiv ce s-a facut cu banii adusi de Becali.Si cum asta i-a adus in pungi de palstic inseamna ca au fost pe post de coliva! Intr-un fel Baciu are dreptate , CSA era in faliment daca nu aparea Becali care a sponsorizat si alte discipline in afara de fotbal. Problema esentiala e daca in cadrul tranzactiei clubul a vindut ceva catre Becali sau daca acesta a cumparat ceva. Cit despre judecatorii romani se pare ca nu au priceput ca CSA Steaua a fost obligata prin normele europene sa se transforme in societate comerciala.Adica in loc de bani de la minister (deci din buget) trebuia finantata de o entitate privata. Justitia a hotarit ca Armata n-a cesionat niciodată (a stabilit ICCJ în 2014) către Becali drepturile sportive şi nici nu a încuviinţat ca firma acestuia să preia locul şi palmaresul Stelei în competiţii. Daca asa este atunci de ce au trebuit sa treaca 11 ani timp in care armata a dormit in bocanci? De aceia cei de la TAS vor pune intrebari deranjante!Sint atit de multe nereguli in aceasta tranzactie incit exista posibilitatea ca ambele echipe sa fie desfiintate!

Ești depășit! TAS a fost practic desființat acum un an de către Curtea Europeană care a decis ca sentințele din curțile civile au prioritate celor TAS. Așa ca tot ce ai scris tu acolo poți tipări pe hârtie moale și da o întrebuințare corecta! :-)))))

breitner
breitner  •  08 Iulie 2019, 17:52
Postat de breitner pe 08 Iulie 2019, 13:36

***

Era vorba despre un baciu la cioban!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează